Rétvári: a Fidesz-KDNP-nek köszönhetően a magyar oktatás gyorsabban fejlődött, mint a többi OE…

168.hu
-
 20.09.27 11:03Belföld

Az OECD államai közül Magyarországon nőttek az egyik legnagyobb mértékben az oktatási kiadások - közölte Rétvári Bence, a Kereszténydemokrata Néppárt alelnöke vasárnap az MTI-vel.

6 kapcsolódó hír

Nagyot nőttek Magyarországon az oktatási kiadások

ProfitLine
-
 20.09.28 06:30Gazdaság

Az Oecd államai közül Magyarországon nőttek az egyik legnagyobb mértékben az oktatási kiadások - közölte Rétvári Bence, a Kereszténydemokrata Néppárt alelnöke vasárnap az MTI-vel.

Rétvári: Magyarországon nőttek az egyik legnagyobb mértékben az oktatásra szánt összegek

Vásárhely24
-
 20.09.27 13:01Belföld

Az OECD államai közül Magyarországon nőttek az egyik legnagyobb mértékben az oktatási kiadások – közölte Rétvári Bence, a Kereszténydemokrata Néppárt alelnöke vasárnap az MTI-vel.

Rétvári: Magyarország sikeresen zárkózik fel Nyugat-Európához az oktatás területén

Mandiner
-
 20.09.27 15:42Belföld

Az Oecd államai közül Magyarországon nőttek az egyik legnagyobb mértékben az oktatási kiadások – közölte Rétvári Bence, a Kereszténydemokrata Néppárt alelnöke.

Rétvári szerint dobogósak vagyunk az oktatásra költött pénzmennyiségben, ami az jelenti….. Mit is?

Városi Kurír
-
 20.09.27 13:55Belföld

Az OECD államai közül Magyarországon nőttek az egyik legnagyobb mértékben az oktatási kiadások – közölte Rétvári Bence, a Kereszténydemokrata Néppárt alelnöke vasárnap az MTI-vel. Sikerpropaganda és ami mögötte van….. Egy újabb (majdnem) leg….. Rétvári Bence felidézte, hogy ebben a hónapban jelent meg az OECD éves…

Rétvári: az OECD-országok közül Magyarországon nőttek az egyik legnagyobb mértékben az oktatási kiadások

Debreceni Nap
-
 20.09.27 12:40Belföld

Az OECD államai közül Magyarországon nőttek az egyik legnagyobb mértékben az oktatási kiadások – közölte Rétvári Bence, a Kereszténydemokrata Néppárt alelnöke vasárnap az MTI-vel. Rétvári Bence felidézte, hogy ebben a hónapban jelent meg az OECD éves oktatási jelentése, az “Education at a Glance” 2020-as kiadványa, mely ezen…