Kisebb tömegkarambol történt a 63-as főúton

ATV
-
 20.09.27 17:35Baleset-bűnügy

Négy gépkocsi szenvedett balesetet a 63-as főút 82-es kilométerszelvényénél, Aba és Székesfehérvár között. A járművekben összesen kilencen utaztak. A székesfehérvári és a sárbogárdi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, ahol lezárták az érintett útszakaszt.

8 kapcsolódó hír

Árokba csapódott egy kisteherautó a 65-ösön Zombánál

Teol
-
 20.09.28 11:11Baleset-bűnügy

Árokba csapódott, majd visszaperdült az úttestre egy kisteherautó a 65-ös főút 7-es és 8-as kilométerszelvénye között, Zomba térségében ma hajnalban.

Meghalt, miután autójával fának csapódott

Meghalt egy 28 éves férfi, aki autójával fának csapódott a 83-as főúton, Tét külterületén hétfő kora délután –közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. Az érintett útszakaszon a forgalom a szemle és a műszaki mentés ideje alatt rendőri irányítás mellett, félpályán halad. (MTI)  

Árokba csapódott egy kisteherautó a 65-ösön Zombánál

Árokba csapódott, majd visszaperdült az úttestre egy kisteherautó a 65-ös főút 7-es és 8-as kilométerszelvénye között, Zomba térségében. A járműben csak a vezetője utazott, aki beszorult, a szekszárdi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével mentették ki. Az érintett útszakaszt lezárták a beavatkozás idejére.

Fának csapódott egy autó a 83-as főúton, a sofőr a helyszínen meghalt

A baleset Győrszemere és Tét között történt.

Halálos baleset történt a 83-as főúton Tétnél

Index
-
 20.09.28 16:40Baleset-bűnügy

Fának csapódott az autó, a 28 éves sofőr a helyszínen meghalt.

Baleset történt a 84-es főúton Rigácsnál

Árokba hajtott egy személyautó a 84-es főút 34-es kilométerénél, Rigács térségében. A balesethez a sümegi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik egy embert kiszabadítottak a gépkocsiból. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Halálos baleset történt a 83-ason

A baleset Tét külterületén történt, ahol fának csapódott egy autó. A győrszemerei és a téti önkéntes tűzoltók feszítővágóval segítségével egy embert kiemeltek a járműből. A balesetben a járművet vezető 28 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínre riasztották a győri hivatásos tűzoltókat is. A b

Halálos baleset hétfőn délután

Halálos baleset történt a 67-es főúton, Szentlászló és Boldogasszonyfa között hétfő délután. Halál a helyszínen Az útszakaszt a helyszínelés idejére lezárták – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A közlemény szerint egy elektromos mopeddel közlekedő férfit ütött el egy kisteherautó. A moped vezetője a helyszínen életé