A kormány megint önti a közpénzt a kastélyokra

Privátbankár
-
  20.09.25 18:31 Gazdaság

A Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop) mintegy 60 milliárd forintot fordít a kormány kastélyok és várak megújítására - közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára a komlódtótfalui Becsky-Kossuth-kúria 643 millió forintból megvalósuló felújításának pénteki alapkőletételi ünnepségén.

7 kapcsolódó hír

Több száz millió forint támogatást kapott öt magyar élelmiszeripari vállalkozás

Agrárszektor
-
  20.09.25 12:45 Mezőgazdaság

Több mint 2600 milliárd forint értékben 22 ezer vállalkozás támogatásáról született már döntés a Gazdaságvédelmi és Innovációs Operatív Program (Ginop) pályázati felhívásain, jelentette ki Varga Mihály pénzügyminiszter öt élelmiszeripari kis- és középvállalkozás támogatási szerződésének aláírási ünnepségén.

Hatvanmilliárd forint kastélyok és várak felújítására

Magyar Szó
-
  20.09.25 21:42 Külföld

A Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop) mintegy 60 milliárd forintot fordít a kormány kastélyok és várak megújítására – közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára a komlódtótfalui Becsky–Kossuth-kúria 643 millió forintból megvalósuló felújításának pénteki alapkőletételi ünnepségén.

60 milliárd forintot fordít a kormány kastélyok és várak felújítására

kultura.hu
-
  20.09.25 16:08 Kultúra

A Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop) mintegy 60 milliárd forintot fordít a kormány kastélyok és várak megújítására – közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára a komlódtótfalui Becsky-Kossuth-kúria 643 millió forintból megvalósuló felújításának pénteki alapkőletételi ünnepségén.

Folytatódnak az élelmiszeripari beruházások

KamaraOnline
-
  20.09.25 10:32 Cégvilág

Több mint 2600 milliárd forint értékben 22 ezer vállalkozás támogatásáról született már döntés a Gazdaságvédelmi és Innovációs Operatív Program pályázati felhívásain – jelentette ki Varga Mihály öt élelmiszeripari kis- és középvállalkozás támogatási szerződésének aláírási ünnepségén.

György István: 60 milliárd forintot fordít a kormány kastélyok és várak felújítására

Pécsi Napilap
-
  20.09.26 08:57 Megyei

A Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop) mintegy 60 milliárd forintot fordít a kormány kastélyok és várak megújítására - közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára.

György István: 60 milliárd forintot fordít a kormány kastélyok és várak felújítására

Debreceni Nap
-
  20.09.26 00:47 Belföld

A Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop) mintegy 60 milliárd forintot fordít a kormány kastélyok és várak megújítására – közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára a komlódtótfalui Becsky-Kossuth-kúria 643 millió forintból megvalósuló felújításának pénteki alapkőletételi ünnepségén. György…

Megújul a komlódtótfalui Becsky-Kossuth-kúria

Turizmus.com
-
  20.09.25 16:56 Utazás

Az épületet 643 millió forintból újítják fel a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP) keretében.