MOL vezér: nehéz évek jönnek

Növekedés
-
  20.09.25 12:11 Gazdaság

Az olajiparnak teljesen át kell alakulnia. Ám a dekarbonizációba csak józanul lehet belevágni, különben felbecsülhetetlenek lesznek a társadalmi károk - mondta el Hernádi Zsolt, a MOL elnök-vezérigazgatója az 58. Közgazdász-vándorgyűlésen.

6 kapcsolódó hír

Hernádi Zsolt: Az olajipar válsága nem a járvánnyal kezdődött

Pénzcentrum
-
  20.09.25 20:00 Gazdaság

A koronavírus világszerte megnehezítette az olajipar helyzetét, ezért felgyorsulhat az iparág átalakulása - mondta a Mol Nyrt. elnöke az 58. Közgazdász vándorgyűlés pénteki ülésén. Online előadásában Hernádi Zsolt hangsúlyozta

Hernádi Zsolt: Nehéz évek jönnek, de mi szeretjük a nehéz éveket

Portfolio
-
  20.09.25 12:30 Pénzügy

Olyan keresleti és kínálati folyamatok zajlottak az elmúlt hónapokban az olajiparban, amelyre az iparág nem volt felkészülve, ahhoz, hogy a korábbi állapotokhoz visszatérjen az olajipar, akár 5 évre is szükség lehet, mondta el a közgazdász-vándorgyűlésen Hernádi Zsolt, a Mol elnöke, aki arról is beszélt, hogy alapvető stratégiai cél a dekarbonizáci

Gyors változásokra számít az olajiparban a Mol Nyrt. elnöke

ProfitLine
-
  20.09.26 11:00 Gazdaság

A koronavírus világszerte megnehezítette az olajipar helyzetét, ezért felgyorsulhat az iparág átalakulása - mondta a Mol Nyrt. elnöke az 58. Közgazdász vándorgyűlés pénteki ülésén.

Hernádi Zsolt: Nehéz évek jönnek az olajiparban, csak a dekarbonizáció a megoldás

Infostart
-
  20.09.25 22:50 Gazdaság

A koronavírus világszerte megnehezítette az olajipar helyzetét, ezért felgyorsulhat az iparág átalakulása - mondta a Mol Nyrt. elnöke az 58. Közgazdász vándorgyűlés pénteki ülésén.

A vírus fellendítheti az öngondoskodást

VG
-
  20.09.25 15:02 Gazdaság

Az 58. Közgazdász vándorgyűlés pénteki ülésén az NN Biztosító Zrt. vezérigazgatója szerint megnőtt az érdeklődés a megtakarítási lehetőségek iránt.

A vásárlóerő felét elvesztette az olajipar a koronavírus miatt

Index
-
  20.09.25 20:19 Belföld

Az olajipar válságáról, a megújuló energia miatti visszaesésről és az alternatív megoldásokról beszélt a Mol elnöke a Közgazdász vándorgyűlésen.