Ezért csal minden vezető arcára mosolyt a Ford Mustang Mach-E

Formula
-
  20.09.25 08:03 Autó-motor

Tesztek a befagyott tavakon és a perzselő sivatagokban, órák végtelen sokasága a legmodernebb szimulátorokon… A Ford mérnökcsapatai világszerte keményen dolgoztak azon, hogy a tisztán elektromos hajtású Mustang Mach‑E pontosan azt a hamisítatlan Mustang-élményt nyújtsa, amit a vásárlók elvárnak ettől a legendás modelltől.

4 kapcsolódó hír

Európában is bemutatkozott az elektromos Ford

Autónavigátor
-
  20.09.25 18:30 Autó-motor

Az amerikai piac után hivatalosan is áthajózott Európába a Ford első elektromos crossovere, a Mustang Mach-E. A márka úgy fogalmaz

A Teslához méri az elektromos Mustang crossovert a Ford

Player
-
  20.09.26 08:05 Autó-motor

Gt változatban is érkezik Mustang Mach-E, és az elektromos crossover képességeit mintha csak a legnagyobb riválisának tartott Tesla Model Y-hoz igazította volna a Ford, annyira hasonlítanak egymásra.

A Ford Mustang Mach-E GT 458 lóerős változata Európában is kapható lesz

Autósajtó
-
  20.09.25 13:02 Autó-motor

A Ford teljesen elektromos Mustang Mach-E GT végre bemutatkozott az európai közönségnek, ahol 2021 végén kerül forgalomba. A Ford szerint a kategóriájában semmi sem gyorsul jobban, mint a Mach-E GT. Azok az európai vásárlók akik 2021 végéig megrendelik az elektromos Mustang-ot, öt év ingyenes hozzáférést kapnak a FordPass…

Európába jön a 465 lóerős, szédületes gyorsulásra képes Ford Mustang Mach-E GT

Motor1
-
  20.09.25 11:44 Autó-motor

Végre hivatalosan is eldőlt, hogy megérkezik Európába a Ford tisztán elektromos-hajtású crossoverének teljesítményspecifikus változata.