Nem kapcsolják ki Iványi Gábor intézményeiben a gázt

168 Óra Online
-
 20.09.24 17:10Belföld

Pénzt továbbra sem kaptak az államtól, de a gázszolgáltatótól kaptak egy egyedi moratóriumot.

12 kapcsolódó hír

Iványi Gábor: Nem zárják le a gázt, sikerült a szolgáltatókkal átmeneti megállapodást kötni

SzMo
-
 20.09.24 14:34Belföld

Tavaszig egyedi kikapcsolási moratórium kedvezményt kaptak, így tovább működhet a Magyar Evangéliumi Testvérközösség székhelye és az ottani intézményeik.

Nem kapcsolják ki a gázt Iványiéknál

Napi.hu
-
 20.09.25 06:15Belföld

Az NKM Energia Zrt. péntektől 2021. április 30-ig egyedi kikapcsolási moratóriumot biztosít az Oltalom Karitatív Egyesület és társszervezetei részére - közölte a társaság az MTI-vel. A szervezeteknek 60 millió forintos segítséget ajánlottak fel pártok és magánszemélyek, a főváros és a Mazsihisz.

Tavaszig nyertek időt Iványi Gáborék a gázszolgáltatónál

HVG
-
 20.09.24 16:24Belföld

Jövő áprilisig nem kapcsolják ki a gázt sem a Dankó utcai szeretetotthonban, sem az Oltalom Karitatív Egyesület, illetve a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség iskoláiban, otthonaiban.

Ömlenek a kormányzati milliárdok az egyházaknak

Hírklikk
-
 20.09.25 09:19Belföld

Friss hír, hogy sikerült a szolgáltatókkal átmeneti megállapodást kötni, jövő áprilisig egyedi kikapcsolási moratórium kedvezményt kapott a Magyar Evangéliumi Testvérközösség (MET). Így nem zárják le a gázt, a székhellyel együtt tovább működhetnek ottani intézményei. Ez jó hír, ám ez a cikk mégsem erről szól, ahogy arról sem,…

1,2 milliót ad a Mazsihisz és a Budapesti Zsidó Hitközség Iványi Gáboréknak

Hírklikk
-
 20.09.25 08:45Belföld

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) és a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) 613 - 613 ezer forint adományt nyújt az Iványi Gábor vezette Magyar Evangéliumi Testvérközösségnek (MET).

Tavaszig haladékot kaptak Iványi Gábor intézményei – elárverezi Orbán adományborát

Hírklikk
-
 20.09.24 18:30Belföld

A Magyarországi Evangélikus Testvérközösség és a Wesley János Lelkészképző intézményeit gondozó Iványi Gábor mai sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a Nemzeti Közműszolgálat képviselői „váratlanul” felkeresték és tavaszig, a fűtési idény végéig egyedi kikapcsolási moratóriumi kedvezményt ajánlottak a veszélybe került működésük…

A Mazsihisz és a Bzsh is segíti Iványi Gábor egyházát

Index
-
 20.09.25 09:31Belföld

A két hitközség összesen 1,226 millió forintot adományozott a MET-nek.

Iványi: nem kapcsolják ki a gázt, megvan a megállapodás

Pesti Hírlap
-
 20.09.24 15:51Vélemény

Több pénzt továbbra sem kaptak az államtól, de a gázszolgáltatótól kaptak egy egyedi moratóriumot. Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott csütörtök délután Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség elnöke. Az intézmény Dankó utcai központjában mégsem zárják el a gázt, mert sikerült egy tavaszig tartó egyedi moratóriumról…

Tavaszig haladékot kaptak Iványi Gáborék intézményei, még nem kapcsolják ki a gázt

Klubrádió
-
 20.09.24 18:51Vélemény

A nemzeti közműszolgáltató „egyoldalú nyilatkozatban” vállalta, hogy egyelőre nem kapcsolja ki a gázt az Iványi Gábor által vezetett Oltalom Karitatív Egyesületnél. A kilenc oktatási és szociális intézmény tavaszig kapott haladékot.

A fűtési szezon végéig kikapcsolási moratóriumot kapott Iványi Gáborék kilenc intézménye

Magyar Narancs
-
 20.09.24 18:42Vélemény

De a sajtótájékoztatón azt is elmondta a Magyar Evangéliumi Testvérközösség vezetője, hogy korai még örülni, és egyelőre az utcai demonstrációt sem hagyják abba.

1.226 milliót ad a BZSH és a Mazsihisz Iványi Gábor közösségének

Szombat.org
-
 20.09.24 16:47Külföld

Mind a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz), mind a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) 613 ezer forint adományt nyújt az Iványi Gábor vezette Magyar Evangéliumi Testvérközösségnek (MET). Mint ismeretes, a MET által működtetett Oltalom Karitatív Egyesületet …

Egyelőre megmenekültek az Iványi-féle egyház intézményei, jövő tavaszig nem kapcsolja le a fűtést a szolgáltató

Mérce
-
 20.09.24 15:50Vélemény

A lekapcsolási moratórium kiharcolását Iványi a MET mellett szerveződött demonstráció és társadalmi összefogás eredményének értékelte.