7 kapcsolódó hír

Döntött a bíróság: elítéltek egy svéd orgazdát, aki lopott autókat akart Magyarországra hozatni

Blikk
-
  20.09.25 13:05 Baleset-bűnügy

A Kiskunhalasi Járásbíróság jogerősen 2 év börtönre ítélte és 3 évre kiutasította az országból azt a 35 éves svéd állampolgárságú férfit, aki ellen orgazdaság, közokirat-hamisítás, egyedi azonosítójellel visszaélés és kábítószer birtoklása miatt emelt vádat az ügyészség - közölte a Kecskeméti Törvényszék pénteken az MTI-vel.

„Nem csinálhattok velem semmit, ti büdös csicskák” – kiabálta a rendőröknek, de tévedett

HVG
-
  20.09.24 15:52 Baleset-bűnügy

Saját kárán tanulta meg egy oroszlányi férfi, hogy nem a legjobb ötlet lopás után egy rendőrautó motorháztetőjén ugrálni.

Másfél évet kapott az oroszlányi fenegyerek - rendőrautót rongált meg

Kemma
-
  20.09.24 19:56 Baleset-bűnügy

Jogerős ítélet született annak a férfinak az ügyében, aki 2019. június 14-én Oroszlányon egy rendőrautón ugrálva szidalmazta az egyenruhásokat.

Le büdös-csicskázta a rendőröket, most leülheti a garázda

Városi Kurír
-
  20.09.25 09:55 Baleset-bűnügy

Elismerte a bűnösségét az a férfi, aki tavaly Oroszlányon randalírozott, közben lecsicskázva a rendőröket és  megrongált egy rendőrautót is.  A garázda mint kiderült ekkor már elkövetett ezt-azt. Másfél évvel “jutalmazta “a bíróság.  Igazoltatás támadással Már az előkészítő ülésen elismerte a bűnösségét az a férfi, aki tavaly Oroszlányon…

„Nem csinálhattok velem semmit, ti büdös csicskák” – kiabálta a rendőröknek, ülni fog

Nuus
-
  20.09.25 06:30 Baleset-bűnügy

Elismerte a bűnösségét az a férfi, aki tavaly Oroszlányon megrongált egy rendőrautót. Volt másik ügye is, másfél évet ülni fog.

Elítélték a férfit, aki egy rendőrautón ugrálva üvöltözött

Mandiner
-
  20.09.24 18:56 Baleset-bűnügy

A férfit, aki egy társával együtt korábban ellopott egy motort, két ügy miatt így 1 év 5 hónap börtönre ítélték jogerősen, és kártérítésre kötelezték.