7 kapcsolódó hír

Kiderült, hogyan zajlanak majd az őszi érettségik

Blikk
-
  20.09.23 08:07 Belföld

Normál menetrendben zajlanak majd az őszi érettségi vizsgák a tervek szerint, persze, szigorú óvintézkedések mellett – mondta a Magyar Nemzetnek adott interjúban Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ elnöke.

"Nem mi döntjük el, hogy hány osztály kerül karanténba"

Eduline
-
  20.09.23 08:39 Karrier

Bár a hibrid oktatásról a járvány második hullámához érve is megoszlanak a szakmai vélemények. Az idei tanév eddigi tapasztalatairól beszélt Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ elnöke.

Tanítás nélküli napok is lehetnek az őszi érettségik miatt

Alon
-
  20.09.23 11:59 Megyei

A szokásosnál többen érettségiznek ősszel.

Óvintézkedések mellett az őszi érettségiken lesznek szóbeli vizsgák is

Magyar Hang
-
  20.09.23 07:36 Belföld

A Klebelsberg Központ elnöke, Hajnal Gabriella az iskolai karanténokról, a iskolaőrségről és a módosított Nemzeti alaptantervről is beszélt a Magyar Nemzetre keresztelt napilapnak adott interjújában.

Megtartják az őszi szóbeli érettségi vizsgákat

Zaol
-
  20.09.23 11:27 Megyei

A tervek szerint szigorú óvintézkedések mellett, de lebonyolítják a szóbeli számonkéréseket -árulta el többek között Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ elnöke a Magyar Nemzetnek adott interjújában.

Minden, amit az őszi érettségivizsgákról (is) tudni kell – Hajnal Gabriella

Városi Kurír
-
  20.09.23 07:51 Belföld

A normál menetrendben zajlanak majd az őszi érettségi vizsgák a tervek szerint, persze szigorú óvintézkedések mellett – mondta el a Magyar Nemzetnek adott interjúban Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ elnöke. Most vizsgáznak azok is, akik előre hozott érettségit akartak tenni tavasszal A hivatal vezetője a lap szerdai számában közölte: a koráb

Tanítás nélküli munkanapok jöhetnek októberben és novemberben

Pesti Hírlap
-
  20.09.23 06:59 Vélemény

A Klebelsberg Központ elnöke elmondta, hogy oldanák meg a járványügyi intézkedéseket az őszi érettségin. Megtartják a szóbeli vizsgákat is az őszi érettségin – mondta Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ elnöke a Magyar Nemzetnek adott interjújában. Hozzátette: a korábbi őszi időszakokhoz képest magasabb lesz a vizsgázói létszám. Most a…