Megszülettek az ország első „lombikborjai”, Campus Cili, Campus Csongor és Campus Csanád

Országosan egyedülálló tudományos sikert értek el a Szent István Egyetem Kaposvári Campus Embrió-átültető Központjának munkatársai. A létesítményben – az országban elsőként – sikerült élő szarvasmarhából petesejtleszívással, laboratóriumi körülmények között végrehajtott termékenyítéssel „lombikborjakat” létrehozni.

5 kapcsolódó hír

Megszülettek az ország első lombikborjai, Cili, Csongor és Csanád

Háziállat
-
  20.09.23 09:30 Állatvilág

Országosan egyedülálló tudományos sikert értek el a Szent István Egyetem Kaposvári Campus Embrió-átültető Központjának munkatársai.

Óriás pityókát is rejtett az ovikert mélye

Sonline
-
  20.09.23 15:00 Belföld

Pityóka versenyt szerveztek a Szent István Egyetem Kaposvári Campus Gyakorló Óvodájában. Az ítészek a legnagyobb, a legkisebb és a legkülönlegesebb krumplit is díjazták, de a legnehezebb ládáért is járt a jutalom. A burgonyatermesztési versenyben hat csoport, száz fiatalja vett részt.

Megszülettek az ország elő lombikborjai

ZooZoo
-
  20.09.22 11:00 Állatvilág

Országosan egyedülálló tudományos sikert értek el a Szent István Egyetem Kaposvári Campus Embrió-átültető Központjának munkatársai. A létesítményben – az országban elsőként – sikerült élő szarvasmarhából petesejtleszívással, laboratóriumi körülmények között végrehajtott termékenyítéssel „lombikborjakat” létrehozni. A három murraygrey…

Saját burgonyájukat takarították be a gyakorló ovisai

KaposPont
-
  20.09.23 18:36 Életmód

A csoportokat a megtermelt mennyiség, illetve a legnagyobb és legkülönlegesebb termés szerint díjazták is.

Magyarország első lombikborjai

TudományPláza
-
  20.09.23 01:27 Állatvilág

TUDOMÁNYPLÁZA Magyarország első lombikborjai Megszülettek Magyarország első lombikborjai: Campus Cili, Campus Csongor és Campus Csanád. Országosan egyedülálló tudományos sikert értek el a Szent István Egyetem Kaposvári Campus Embrió-átültető Központjának munkatársai azzal, hogy megszülettek Magyarország első…