Országos tisztifőorvos: a járvány felszálló szakaszában vagyunk

Demokrata
-
  20.09.23 13:54 Belföld

Csaknem egy hete megközelíti az ezret a napi új fertőzöttek száma, tehát a koronavírus-járvány második hullámának felszálló szakaszában vagyunk- mondta.

19 kapcsolódó hír

Zalaegerszegen is emelkedik a szennyvízben a vírus örökítőanyaga

Ez a lényeg
-
  20.09.24 09:45 Vélemény

Leginkább Nyugat-Magyarországon emelkedik a szennyvízben a vírus örökítőanyaga - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) adatai alapján a koronavirus.gov.hu szerdán.

Ezekben a városokban hamarosan megemelkedhet a koronavírus-fertőzöttek száma

ATV
-
  20.09.23 11:02 Belföld

Szombathelyen, Zalaegerszegen, Veszprémben, Kaposváron, Szekszárdon, Pécsett, Békéscsabán és Egerben is növekedő tendenciát mutattak ki az új koronavírus örökítőanyagának mennyiségében – figyelmeztet a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

Leginkább Nyugat-Magyarországon emelkedik a szennyvízben a vírus örökítőanyaga

Napidoktor
-
  20.09.24 09:33 Egészség

Leginkább Nyugat-Magyarországon emelkedik a szennyvízben a vírus örökítőanyaga – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) adatai alapján a koronavirus.gov.hu. A közlemény szerint Szombathelyen, Zalaegerszegen, Veszprémben, Kaposváron, Szekszárdon, Pécsen, Békéscsabán és Egerben is növekedést mutattak ki a koronavírus…

Figyelmeztetést adott ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ

Napi
-
  20.09.22 15:46 Belföld

Hamis e-maileket küldtek szét néhány nappal ezelőtt Müller Cecília országos tisztifőorvos nevében - figyelmeztet a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).

Ezekben a hazai városokban fog berobbanni a koronavírus-járvány

Liner
-
  20.09.23 11:37 Életmód

Közzétette a Nemzeti Népegészségügyi Központ a 38. heti szennyvízminta-vizsgálatok eredményeit, melyek alapján kiderült, elsősorban a nyugat-magyarországi városokban várható a vírusfertőzöttek nagyobb mértékű növekedése.

Koronavírus: most nehezebb védekezni, mint tavasszal

HáziPatika
-
  20.09.23 12:33 Egészség

A koronavírus-járvány második hullámának felszálló szakaszában vagyunk - figyelmeztetett Müller Cecília országos tisztifőorvos az operatív törzs szerdai tájékoztatóján. A szakember emellett hasznos tanácsokat is adott a fertőzés elleni védekezéshez.

Koronavírus - Ezekben magyar városokban fog nőni a fertőzésszám

Infostart
-
  20.09.23 13:50 Belföld

A Nemzeti Népegészségügyi Központ korai előrejelző rendszere a szennyvízben található vírus-örökítőanyag mennyiségét jelzi, itt az újabb térkép.

Több városban is növekszik a szennyvízben a vírus örökítőanyaga

Magyar Nemzet
-
  20.09.23 16:11 Belföld

Szombathelyen, Zalaegerszegen, Veszprémben, Kaposváron, Szekszárdon, Pécsen, Békéscsabán és Egerben is növekedést mutattak ki.

Kaposváron, Szekszárdon és Pécsett is emelkedett a koronavírus örökítőanyaga a szennyvízben

PécsiStop
-
  20.09.23 15:28 Megyei

Leginkább Nyugat-Magyarországon emelkedik a szennyvízben a vírus örökítőanyaga - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) adatai alapján a koronavirus.gov.hu szerdán.

A szennyvíz vizsgálata alapján Miskolcon még nem terjed annyira a Covid, mint a legtöbb hazai nagyvárosban

Borsod24
-
  20.09.24 10:16 Vélemény

A koronavírus vízzel, szennyvízzel az eddigi vizsgálatok alapján nem fertőz, viszont a szennyvíz vizsgálatával nyomon követhető a terjedése. A Nemzeti Népegészségügyi Központ által végzett ellenőrzések Szombathelyen, Zalaegerszegen, Veszprémben, Kaposváron, Szekszárdon, Pécsett, Békéscsabán és Egerben is az új koronavírus…

Újabb koronavírusos megbetegedések várhatóak Pécsett

Pécs Aktuál
-
  20.09.24 06:25 Életmód

Pécs mellett Szombathelyen, Zalaegerszegen, Veszprémben, Kaposváron, Szekszárdon, Békéscsabán és Egerben is növekedést mutattak ki a koronavírus örökítőanyagának mennyiségében.  A koronavírus vízzel, szennyvízzel az eddigi vizsgálatok alapján nem fertőz, viszont a szennyvíz vizsgálatával nyomon lehet követni a vírus terjedését…

A járvány felszálló szakaszában vagyunk

MedicalOnline
-
  20.09.23 14:11 Gazdaság

Csaknem egy hete megközelíti az ezret a napi új fertőzöttek száma, tehát a koronavírus-járvány második hullámának felszálló szakaszában vagyunk.

Szekszárdon is emelkedett a szennyvízben a koronavírus örökítőanyaga

Teol
-
  20.09.23 15:07 Megyei

A közlemény szerint Szombathelyen, Zalaegerszegen, Veszprémben, Kaposváron, Szekszárdon, Pécsen, Békéscsabán és Egerben is növekedést mutattak ki.

Pécsett is Szekszárdon is emelkedik a szennyvízben a koronavírus örökítőanyaga

Pécsi Újság
-
  20.09.23 14:51 Megyei

Leginkább Nyugat-Magyarországon emelkedik a szennyvízben a vírus örökítőanyaga, de Pécsen és Szekszárdon is növekedést mutattak ki - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) adatai alapján a koronavirus.gov.hu szerdán.    A közlemény szerint Szombathelyen, Zalaegerszegen, Veszprémben, Kaposváron,…

Müller Cecília: fiatalok is vannak lélegeztetőgépen

Ugytudjuk
-
  20.09.23 14:30 Megyei

Az országos tisztifőorvos elmondta, hogy a járvány második hullámának felszálló szakaszában vagyunk.

Járványügy: a kaposvári szennyvíz növekvő tendenciát mutat ki

Sonline
-
  20.09.23 13:56 Belföld

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szennyvíz vizsgálatai kimutatták, hogy még korántsem vagyunk túl a víruson Somogyban.

Hamarosan megemelkedhet a koronavírus-fertőzöttek száma Békéscsabán!

Körös Hírcentrum
-
  20.09.23 12:30 Megyei

Szombathelyen, Zalaegerszegen, Veszprémben, Kaposváron, Szekszárdon, Pécsett, Békéscsabán és Egerben is növekedő tendenciát mutattak ki az új koronavírus örökítőanyagának mennyiségében – figyelmeztet a Nemzeti Népegészségügyi Központ. A koronavírus vízzel, szennyvízzel eddigi vizsgálatok alapján nem fertőz, viszont a…

Most már ez lesz: 951 új fertőzött, nyolc halott

Nyugat
-
  20.09.23 07:31 Baleset-bűnügy

87 új beteg Vas megyében, szennyvizeinkben emelkedik az örökítőanyag mennyisége.

Ezekben a városokban nőhet a fertőzöttek száma

Ellenszél
-
  20.09.23 10:47 Vélemény

Szombathelyen, Zalaegerszegen, Veszprémben, Kaposváron, Szekszárdon, Pécsett, Békéscsabán és Egerben is növekedő tendenciát mutattak ki az új koronavírus örökítőanyagának mennyiségében, közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).