Most pályázhatsz az e-biciklid árának felére!

Egymilliárd forintos keretösszegű pályázat áll rendelkezésre magánszemélyek részére, elektromos kerékpár vásárlásának támogatására - jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

6 kapcsolódó hír

Indul a pályázat, tisztul a kép: ezekre az elektromos bringákra kaphatsz pénzt

Pénzcentrum
-
 20.09.23 19:03Belföld

Októberben 1 milliárd forintos pályázatot írnak ki elektromos kerékpárok megvásárlására. Az árai széles skálán mozognak: pár százezertől egészen a milliókig, 90 ezer és 150 ezer forint közötti összeget kaphatunk. A következő

Koronavírus: levelet küldtek Palkovicsék az egyetemistáknak, mutatjuk, mi áll benne

Blikk
-
 20.09.23 17:03Belföld

Az egyetemek belső rendszerén keresztül küldött üzenetben népszerűsíti a Palkovics László vezette Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a kormány által fejlesztett víruskövető alkalmazást.

Hobbiból fejlesztett algoritmussal fenyegeti a tudomány szabadságát Palkovics László minisztériuma

Qubit
-
 20.09.23 08:10Tudomány

Az ITM egy olyan új rendszer alapján változtatta meg utólag a legfontosabb alapkutatási pályázat, az OTKA nyerteseinek szakmai zsűrik által meghatározott sorrendjét, ami eddig ismeretlen mérőszámok alapján listázza a pályázókat. Több száz kutató tiltakozik a tudományos autonómiát veszélyeztető döntés ellen, de az új rendszert meghonosító Győrffy…

Hétfőtől megújul a vasúti menetrend 

OrientPress
-
 20.09.23 14:00Belföld

Megújított őszi menetrend lép életbe több dunántúli vonalon szeptember 28-án, és olcsóbbak lesznek a jegyek is – jelentette be Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (Itm) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Nem jött össze a felnőttképzési konferencia

Az Innovációs és Technológai Minisztérium nem volt képes az online közvetítésre.

A hiba nem az ön készülékében van: Online konferenciát szervezett a minisztérium, ám az online részét nem sikerült ös…

Ugytudjuk
-
 20.09.23 08:32Megyei

A megújult felnőttképzési rendszerrel kapcsolatos online konferenciát szervezett volna az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), ám a közvetítés sehogy sem akart összejönni, végül le is fújták az eseményt.