Kunhalmi: Jót tenne az országnak, ha több nő dolgozna a politikában

Ez a lényeg
-
 20.09.22 09:36Belföld

Elsőként lapunknak adott interjút az Mszp szombaton megválasztott társelnöke, aki szerint a legfontosabb, amit mindenki elérhet, hogy az utódainak nagyobb esélyt teremt a jobb életre, mint amelyet ő maga él. Ma ez nincs, ezt vette el a Fidesz - mondja Kunhalmi Ágnes.

3 kapcsolódó hír

„A legfontosabb, hogy készüljünk a kormányváltásra”

Hírklikk
-
 20.09.22 07:50Belföld

A legfontosabb, hogy készüljünk a kormányváltásra: az ellenzéknek összességében és minden ellenzéki pártnak saját magának is növelni kell a támogatottságát, nem egymás rovására – mondta Tóth Bertalan és Kunhalmi Ágnes, az MSZP két társelnöke, az ATV Egyenes beszéd című adásában, hétfőn.

MSZP-kongresszus - Nézőpont: Tóth Bertalan "gyenge eredményei" miatt kellett Kunhalmi társelnöknek

Pécsi Napilap
-
 20.09.22 09:15Megyei

Az MSZP eddigi egyedüli elnöke, Tóth Bertalan "gyenge eredményei" miatt volt szükség arra, hogy társelnököt válasszanak mellé az MSZP szombati kongresszusán Kunhalmi Ágnes személyében - mondta Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont-csoport vezetője a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Van remény! – Váratlan helyről kap segítséget Iványi Gábor és az Oltalom

BalraMagyar
-
 20.09.21 23:23Vélemény

Kunhalmi Ágnes és Tóth Bertalan társelnökök hétfő reggel a Klubrádió műsorában bejelentették, hogy az MSZP kiáll Iványi Gábor és a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség mellett és a párt Szolidaritási Alapjából támogatást is nyújt a Fidesz által üldözött és elnyomott közösség szegényeket felkaroló karitatív misszióinak. Ezen…