Nagy Testvér a Külügyminisztériumban: feljelentik Szijjártó Péter minisztériumát az újságírókra von…

Media1
-
 20.09.23 14:09Média

A Társaság a Szabadságjogokért és a Demokratikus Koalíció is lépéseket tesz Szijjártó Péter tárcája ellen az újságírók utazási adatainak gyűjtése és listázása miatt.

4 kapcsolódó hír

Újságírókra vonatkozó kormányzati adatgyűjtés: Szijjártó Péter válaszát várja a MÚOSZ

Media1
-
 20.09.22 10:40Média

A legnagyobb taglétszámú hazai újságíró-szervezet kérdéseket intézett a külgazdasági és külügyminiszternek a minisztériumában történt, a magyar újságírók külföldi útjaira vonatkozó adatgyűjtés és listakészítés kapcsán, ami a Magyar Újságírók Országos Szövetsége elnökét a rendszerváltás előtti kormányszervek hasonló gyakorlatára…

Szijjártótól vár válaszokat az utazó újságírók listázása miatt a MÚOSZ

HVG
-
 20.09.22 15:56Belföld

A legnagyobb magyar újságírószervezet figyelmét sem kerülte el a külügyminisztérium adatgyűjtése. A MÚOSZ elnökét a rendszerváltás előtti időkre emlékezteti a tárca gyakorlata.

A külügy is „érzékenyített” újságírókat

Népszava
-
 20.09.23 06:00Belföld

Szijjártó Péter tárcája is szervezett olyan rendezvényt, amihez hasonló miatt „külföldi beavatkozást” emleget és kritizálja más országok nagykövetségeit.

Népszava: a külügy is tartott olyan rendezvényt, amihez hasonló miatt „külföldi beavatkozást” emlegetett

Magyar Hang
-
 20.09.23 08:53Belföld

A lap cikke szerint keresztény érzékenyítő kurzusnak is tekinthető az a médiakonferencia, amit tavaly szeptemberben tartottak a Ludovika Campuson a szaktárca, illetve a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében.