Közúti közlekedési környezetvédelmi akció indult

autopro
-
 20.09.21 14:21Gazdaság

Hétfőn kezdődött és péntekig tart az idei közúti közlekedési környezetvédelmi akció – jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára.

8 kapcsolódó hír

Autósok, figyelem! Péntekig tart a közlekedési környezetvédelmi akció

Napi.hu
-
 20.09.21 13:30Belföld

Hétfőn kezdődött és péntekig tart az idei közúti közlekedési környezetvédelmi akció – jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára az MTI szerint.

Új államtitkár felügyeli az uniós forrásokat

Portfolio
-
 20.09.21 17:33Gazdaság

Új államtitkár felügyeli az uniós források hasznosulását az ITM-ben, Ágostházy Szabolcs 2020. október elsejével áll munkába az Innovációs és Technológiai Minisztérium európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkáraként - olvasható a minisztérium közleményében.

Budapesten is lecsapnak az autósokra az ellenőrök

Infostart
-
 20.09.22 06:29Belföld

Péntekig tart az idei közúti közlekedési környezetvédelmi akció, melynek elsődleges célja a károsanyag-kibocsátás mérése, valamint már a zajkibocsátás ellenőrzése is.

Pályázat elektromos kerékpárra: 150 ezer forint is járhat

Az Üzlet
-
 20.09.22 11:13Gazdaság

Egymilliárd forint keretösszegű pályázat jelenik meg októberben elektromos rásegítésű kerékpárok megvásárlására - jelentette be Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (Itm) államtitkára.

Klímabarát közlekedés mindenkiért!

Pafi
-
 20.09.20 16:12Gazdaság

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Agrárminisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához csatlakozva, "Klímabarát közlekedés mindenkiért!" címmel rajz-, fotó- és csoportos kreatív pályázatot hirdet.

Elektromos kerékpárok vásárlására nyílik pályázati lehetőség

Turizmus.com
-
 20.09.22 13:10Utazás

Októberben pályázatot írnak ki elektromos rásegítésű kerékpárok megvásárlására, a keretösszeg 1 milliárd forint – jelentette be sajtótájékoztatón Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára.

Új államtitkár figyeli, jól hasznosul-e az EU pénze Palkovics minisztériumában

Pesti Hírlap
-
 20.09.21 21:32Belföld

Ágostházy Szabolcs október 1-jével áll munkába. Új államtitkár felügyeli az uniós források hasznosulását az Innovációs és Technológiai Minisztériumban (ITM) – tájékoztatta a szaktárca hétfőn az MTI-t közleményben. Ágostházy Szabolcs 2020. október elsejével áll munkába az ITM európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkáraként – közölték.…

Péntekig tart a közúti közlekedési környezetvédelmi akció

OrientPress
-
 20.09.21 12:40Életmód

Hétfőn kezdődött és péntekig tart az idei közúti közlekedési környezetvédelmi akció – jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten az Innovációs és Technológiai Minisztérium (Itm) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára.