Beengednék Rióban a nézőket a focimeccsekre, hátha kevesebben lesznek a strandon

Portfolio
-
  20.09.19 14:24 Külföld

Marcelo Crivella, Rio de Janeiro polgármestere a Brazil Labdarúgó Szövetséghez fordult, hogy a világvárosban sorra kerülő mérkőzésekre ismét beengedhessék a szurkolókat.

5 kapcsolódó hír

Rio de Janeiro polgármestere nézőket akar a meccsekre

168 Óra Online
-
  20.09.19 13:51 Külföld

Marcelo Crivella a Brazil Labdarúgó Szövetséghez fordult, hogy a világvárosban sorra kerülő mérkőzésekre ismét beengedhessék a szurkolókat.

Rio de Janeiro polgármestere beengedné a nézőket a labdarúgómeccsekre

Parameter
-
  20.09.19 17:57 Külföld

Crivella elmondta, a 79 ezres befogadóképességű Maracana Stadion kapacitásának legfeljebb a harmadát használnák ki. Ez első alkalommal október 4-én a Flamengo-Athletico Paranaense mérkőzésen lenne. "Húszezer ember a Maracanában azt jelenti, hogy húszezerrel kevesebben vannak a tengerparton" - szögezte le. A…

A tengerpartról akarja a polgármester a lelátókra csábítani az embereket

Sport365
-
  20.09.19 22:44 Külföld

Rio de Janeiro polgármestere beengedné a nézőket a labdarúgómeccsekre.

Rio de Janeiro polgármestere beengedné a nézőket a labdarúgómeccsekre

Pesti Hírlap
-
  20.09.19 13:53 Külföld

Marcelo Crivella a Brazil Labdarúgó Szövetséghez fordult, hogy a világvárosban sorra kerülő mérkőzésekre ismét beengedhessék a szurkolókat. Crivella elmondta, a 79 ezres befogadóképességű Maracana Stadion kapacitásának legfeljebb a harmadát használnák ki. Ez első alkalommal október 4-én a Flamengo-Athletico Paranaense mérkőzésen…

Brazília: Rio polgármestere beengedné a nézőket a meccsekre

NSO
-
  20.09.19 13:49 Külföld

Marcelo Crivella, Rio de Janeiro polgármestere a Brazil Labdarúgó-szövetséghez fordult, hogy a világvárosban sorra kerülő mérkőzésekre ismét beengedhessék a szurkolókat.