Curtis elmondta Hajdúnak: Legalább 100 millió forintot eldrogoztam

Blikk
-
 20.09.19 16:19Belföld

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége az újpesti rapper, Curtis volt. Nem mindennapi dolgokat árult el magáról a műsorban.

4 kapcsolódó hír

Hoppá: Anya-lánya szexbe keveredett Curtis

Ripost
-
 20.09.18 05:10Bulvár

Ha Curtis exét zavarja, hogy gyermeke apja már tovább lépett, akkor jobban teszi, ha péntek este nem kapcsol a Life TV-re.

Curtis vallott: egyszerre szexelt anyával és lányával

Propeller
-
 20.09.18 22:27Bulvár

Durva részleteket árult el élete zűrösebb korszakáról Curtis Hajdú Péter Összezárva című műsorában. /Curtis A gyermeke anyjától nemrég különvált rapper többek között arról mesélt, hogy egyszer egy anya-lánya szexben is részt vett. „Életem legkeményebb élménye volt az az este. Az anyuka hívott át magukhoz, de én végül a lányával keveredtem…

Curtis bevallotta, hogy 100 milliót szívott fel az orrán

tízpertíz
-
 20.09.19 19:23Színes

Péntek este volt a Life TV-n az Összezárva Hajdú Péterrel című talkshow, amiben Curtis, a rapper szerepelt. A 24 órás beszélgetés legérdekesebb részeiből összevágott interjúban a rapper kábítószeres múltjáról és a Majkával való összeveszéséről és kibéküléséről is beszél, alább látható egy részlet ebből.

Curtis anya-lánya szexbe keveredett

Debreceni Nap
-
 20.09.18 22:42Belföld

Durva sztorit mesélt Hajdú Péternek a rapper. Curtis volt Hajdú Péter Összezárva című műsorának első vendége, és kemény dolgokat árult el sötét múltjából – szúrta ki a Ripost. Legkomolyabb története az volt, hogy anya-lánya szexben is volt már része. Életem legkeményebb élménye volt az az este. Az anyuka hívott át magukhoz, de én végül a