Mi a fene: van, ahol a mégsem zuhan akkorát a GDP, mint korábban jósolták?

Pénzcentrum
-
 20.09.16 17:35Gazdaság

Az OECD a korábbi, júniusi előrejelzéséhez képest kisebb globális gazdasági visszaeséssel számol elsősorban amiatt, hogy az első hat hónapban a becsültnél jobban teljesített Kína és az Egyesült Államok a gazdaság élénkítését

8 kapcsolódó hír

Új előrejelzés arról, mit okoz a vírus a világgazdaságban

Napi.hu
-
 20.09.16 14:55Külföld

Az OECD a korábbi, júniusi előrejelzéséhez képest kisebb globális gazdasági visszaeséssel számol elsősorban amiatt, hogy az első hat hónapban a becsültnél jobban teljesített Kína és az Egyesült Államok a gazdaság élénkítését célzó óriási költségvetési kiadások hatására - adta hírül az MTI. A kockázatok és a bizonytalanság továbbra is…

OECD: talán sikerül mérsékelni a visszaesést a hatalmas költekezéssel

Portfolio
-
 20.09.16 17:48Gazdaság

Az OECD a korábbi, júniusi előrejelzéséhez képest kisebb globális gazdasági visszaeséssel számol elsősorban amiatt, hogy az első hat hónapban a becsültnél jobban teljesített Kína és az Egyesült Államok a gazdaság élénkítését célzó óriási költségvetési kiadások hatására. A jelentés Magyarországgal külön nem foglalkozik.

A vártnál enyhébb lehet a német gazdasági visszaesés

VG
-
 20.09.17 12:20Gazdaság

A német gazdaság teljesítménye a jövő év végére még mintegy 3 százalékkal marad el attól, amire a krízis előtt még számítani lehetett.

Az Oecd az eddig vártnál kisebb idei globális GDP-csökkenéssel számol

Trademagazin
-
 20.09.17 10:05Gazdaság

Az Oecd a korábbi, júniusi előrejelzéséhez képest kisebb globális gazdasági visszaeséssel számol elsősorban amiatt, hogy az első hat hónapban a becsültnél jobban teljesített Kína és az Egyesült Államok a gazdaság

Az Oecd javította világgazdasági várakozásait

Az Üzlet
-
 20.09.16 15:03Gazdaság

Az Oecd a júniusi előrejelzéséhez képest kisebb globális visszaeséssel számol, mivel az első hat hónapban a kínai és az amerikai gazdaság is jobban teljesített a becsültnél.

Javította globális előrejelzését az Oecd

Mandiner
-
 20.09.16 16:26Gazdaság

Az Oecd a korábbi, júniusi előrejelzéséhez képest kisebb globális gazdasági visszaeséssel számol elsősorban amiatt, hogy az első hat hónapban a becsültnél jobban teljesített Kína és az Egyesült Államok a gazdaság élénkítését célzó óriási költségvetési kiadások hatására.

Jövőre a korábban becsültnél gyengébb globális növekedés várható

KamaraOnline
-
 20.09.16 09:39Gazdaság

Londoni makrogazdasági elemzők friss előrejelzése szerint jövőre az eddig vártnál valamelyest lassabb lesz világgazdaság kilábalása a koronavírus-járvány okozta recesszióból, de kettős mélypontú globális visszaesés továbbra sem valószínű.