Megdöbbentő adat jött a Balatonról

ATV
-
 20.09.16 06:10Belföld

Csaknem kétmilliárd forinttal, 45,8 milliárd forintra nőtt a támogatott, vényköteles gyógyszerek hazai forgalma júliusban az előző havi négymilliárd forintos bővülés után, a legnagyobb emelkedést két Balaton környéki megye patikáiban mérték - írta a Világgazdaság szerdán.

4 kapcsolódó hír

Megindult a roham a patikákban

Napi.hu
-
 20.09.16 06:20Belföld

A júniusi 4 milliárdos bővülés után júliusban is közel 2 milliárd forinttal, 45,8 milliárdra emelkedett a támogatott vényköteles gyógyszerek hazai forgalma - áll a Hiflylabs friss, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) adatai alapján készült összesítéséből.

Rengeteg gyógyszer fogyott a Balatonnál

Borsod24
-
 20.09.16 10:51Színes

Egy felmérés szerint nyár közepén átlagon felüli mennyiségű gyógyszer fogyott a hazai patikákban. Júliusban a vényköteles gyógyszerek forgalma a múlt évi átlagot, az előző év azonos időszakát és még a júniusi értékeket is meghaladja. A Világgazdaság által megkérdezett szakértő szerint ennek az volt az oka, hogy júliusban már szabadabban…

Nagyot nőtt a balatoni patikák forgalma

PharmaOnline
-
 20.09.16 10:37Gazdaság

A júliusi bruttó gyógyszerforgalom 45,8 milliárd forintot tett ki – tudta meg a Világgazdaság. Veszprém és Somogy megyében 8-8 százalékkal több vényt váltottak ki.

A Balatonnál fogyott a legtöbb gyógyszer

hírbalaton
-
 20.09.16 05:00Belföld

A júliusi bruttó gyógyszerforgalom 45,8 milliárd forintot tett ki – tudta meg a Világgazdaság. Veszprém és Somogy megyében 8-8 százalékkal több vényt váltottak ki. Júliusban is csaknem kétmilliárd forintot emelkedett a támogatott, vényköteles gyógyszerek hazai forgalma a júniusi négymilliárd forintos bővülés után – derül ki a Hiflylabs Zrt. Világga