hajnalban csaptak le a rendőrök Battonyán, két embert letartóztattak

ATV
-
 20.09.16 06:34Baleset-bűnügy

Sorozatbetörőket fogtak, a lopott dolgok egy részét a nyomozók megtalálták náluk, lefoglalták és visszaadják a tulajdonosoknak.

12 kapcsolódó hír

Nyolc helyről lopott a battonyai betörőpáros

24.hu
-
 20.09.16 07:10Baleset-bűnügy

Videón, ahogy lecsapnak hajnalban rájuk a rendőrök.

Több házat fosztott ki és lakatlan épületeket rongált meg két fiatal

Propeller
-
 20.09.16 06:52Baleset-bűnügy

Nyolc helyről lopott egy férfi Battonyán. Két bűncselekménynél a gyanú szerint társa is volt, a rendőrök vele együtt őt is elfogták. A lopott dolgok egy részét a nyomozók megtalálták náluk, lefoglalták és visszaadják a tulajdonosoknak. Betöréses lopások elkövetésével gyanúsítható férfiakat fogtak el a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a…

Házakat fosztott ki, lakatlan épületeket rongált meg két fiatal férfi Battonyán – Itt a videó az elfogásukról

Blikk
-
 20.09.16 06:24Baleset-bűnügy

Nyolc helyről lopott egy férfi Battonyán. Két bűncselekménynél a gyanú szerint társa is volt, a rendőrök minkettejüket elfogták. A lopott dolgok egy részét a nyomozók megtalálták náluk, lefoglalták, majd visszaadják a tulajdonosoknak.

Több helyre betörtek, őrizetbe vették a rendőrök

Police
-
 20.09.16 04:29Baleset-bűnügy

Több helyre betörtek, őrizetbe vették a rendőrök Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 09. 16., sze - 04:29 Nyolc helyről lopott egy férfi Battonyán. Két bűncselekménynél a gyanú szerint társa is volt, a rendőrök vele együtt őt is elfogták. A lopott dolgok egy részét a nyomozók megtalálták náluk, lefoglalták és visszaadják a tulajdonosoknak.

Több ingatlanba is betörtek – őrizetben a két lajosmizsei férfi

A kisteleki rendőrök elfogtak két lajosmizsei férfit, akik több ingatlanba törtek be Kistelek, Balástya, illetve Csengele térségében. Lopás miatt kell felelniük.

Nyolc helyről lopott egy férfi Battonyán, társával együtt elfogták

Nyolc helyről lopott egy férfi Battonyán. Két bűncselekménynél a gyanú szerint társa is volt, a rendőrök vele együtt őt is elfogták. A lopott dolgok egy részét a nyomozók megtalálták náluk, lefoglalták és visszaadják a tulajdonosoknak. Betöréses lopások elkövetésével gyanúsítható férfiakat fogtak el a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság…

Betöréses lopások elkövetőit fogták el Battonyán

Behír
-
 20.09.16 07:04Baleset-bűnügy

Nyolc helyről lopott egy férfi Battonyán. Két bűncselekménynél a gyanú szerint társa is volt, a rendőrök vele együtt őt is elfogták. A lopott dolgok egy részét a nyomozók megtalálták náluk, lefoglalták és visszaadják a tulajdonosoknak.

Betörőket fogtak el a rendőrök Battonyán

Beol
-
 20.09.16 06:56Baleset-bűnügy

Nyolc helyről lopott egy férfi Battonyán. Két bűncselekménynél a gyanú szerint társa is volt, a rendőrök vele együtt őt is elfogták.

Több helyre betörtek, őrizetbe vették őket a rendőrök

Police
-
 20.09.16 04:29Baleset-bűnügy

Több helyre betörtek, őrizetbe vették őket a rendőrök Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 09. 16., sze - 04:29 Nyolc helyről lopott egy férfi Battonyán. Két bűncselekménynél a gyanú szerint társa is volt, a rendőrök vele együtt őt is elfogták. A lopott dolgok egy részét a nyomozók megtalálták náluk, lefoglalták és visszaadják a…

Nyolc családot fosztottak ki a sorozatbetörők, ezeket lopták el

Ripost
-
 20.09.15 22:40Baleset-bűnügy

A rendőrök elfogtak két lajosmizsei férfit, akik több ingatlanba törtek be Kistelek, Balástya, illetve Csengele térségében. Lopás miatt kell felelniük.

Őrizetben a sorozatbetörő

Promenad
-
 20.09.15 13:37Baleset-bűnügy

A kisteleki rendőrök elfogtak két lajosmizsei férfit, akik több ingatlanba törtek be Kistelek, Balástya, illetve Csengele térségében. Lopás miatt kell felelniük. A megalapozott gyanú szerint a 34 éves L. Mihály és társa, a 30 éves H. Balázs július 30-a és augusztus 26-a között, összesen nyolc tanyára mentek be és vittek el onnan különböző használat

Őrizetben a sorozatbetörő

A kisteleki rendőrök elfogtak két lajosmizsei férfit, akik több ingatlanba törtek be Kistelek, Balástya, illetve Csengele térségében. Lopás miatt kell felelniük.