Vége a kivételezésnek - mit lépnek internetszolgáltatók?

Napi
-
  20.09.16 12:25 Infotech

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) üdvözli az Európai Unió Bíróságának előzetes döntéshozatali eljárásban hozott határozatát, amelyben a nyílt internetre vonatkozó szabályokat értelmezte és kimondta, hogy nem felel meg a hálózatsemlegességi előírásoknak, ha a szolgáltatók bizonyos alkalmazások és szolgáltatások…

6 kapcsolódó hír

Minden adatforgalom ugyanolyan - döntött a Telenor ügyében az Európai Bíróság

Portfolio
-
  20.09.15 18:08 Gazdaság

Ellentétes az uniós joggal, ha egy mobilszolgáltató a díjszabás tekintetében egyes alkalmazásokat és szolgáltatásokat kedvezményben részesít, míg más alkalmazások és szolgáltatások használata esetén blokkolja vagy lassítja a forgalmat - közölte döntését az Európai Unió luxemburgi székhelyű bírósága kedden.

Nullás díjszabás mellett az adatforgalom korlátozása is tilos

Bitport
-
  20.09.16 12:51 Mobiltech

Az Európai Bíróság keddi ítélete az NMHH és a Telenor Magyarország vitája nyomán született meg, és a jövőben az egész EU-ban meghatározza majd a szolgáltatók és a hatóságok jogértelmezését a hálózatsemlegesség tekintetében.

Első alkalommal alkalmazta az uniós bíróság a hálózatsemlegesség elvét

Jogászvilág
-
  20.09.16 11:55 Karrier

Ellentétes az uniós joggal, ha egy mobilszolgáltató a díjszabás tekintetében egyes alkalmazásokat és szolgáltatásokat kedvezményben részesít, míg más alkalmazások és szolgáltatások használata esetén blokkolja vagy lassítja a forgalmat - közölte döntését az Európai Unió luxemburgi székhelyű bírósága.

Nem részesíthetnek előnyben egyes szolgáltatásokat a távközlési szolgáltatók

SG
-
  20.09.15 23:08 Infotech

Egy mobilszolgáltató nem különböztethet meg egymástól egyes alkalmazásokat és szolgáltatásokat.

A szolgáltatók orrára koppintott az uniós bíróság

VG
-
  20.09.15 14:55 Gazdaság

Ellentétes az uniós joggal, ha egy mobilszolgáltató a díjszabás tekintetében egyes alkalmazásokat és szolgáltatásokat kedvezményben részesít. Megszólalt a Telenor is.

A szolgáltatók nem tehetnek különbséget az internetes tartalmak között

Pesti Hírlap
-
  20.09.15 16:14 Belföld

Ellentétes az uniós joggal, ha egy mobilszolgáltató a díjszabás tekintetében egyes alkalmazásokat és szolgáltatásokat kedvezményben részesít, míg más alkalmazások és szolgáltatások használata esetén blokkolja vagy lassítja a forgalmat – közölte döntését az Európai Unió luxemburgi székhelyű bírósága kedden. Az ügye előzménye, hogy a…