80 millió forinthoz jutott 4 magyar startup

Portfolio
-
  20.09.15 18:34 Gazdaság

Összesen 80 millió forint értékű befektetési ajánlattal zárult a koronajárvány gazdasági hatásaira válaszul indított Reload Hungary Inkubációs Program, így négy magyar startup elindulását segíti az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures és a Startup Campus Inkubátor.

4 kapcsolódó hír

Négy magyar startup indulhat 80 millió forintból

ProfitLine
-
  20.09.16 06:00 Gazdaság

Nyolcvanmillió forint értékű befektetési ajánlattal lezárult a koronavírus-járvány gazdasági hatásaira válaszul indított Reload Hungary Inkubációs Program, így négy magyar startup elindulását segíti az MFB-csoporthoz tartozó Hiventures és a Startup Campus Inkubátor - közölte a Startup Campus Inkubátor az MTI-vel kedden.

Nyolcvanmillió forintból indulhat el négy innovatív magyar startup

Tudás.hu
-
  20.09.16 03:05 Tudomány

Nyolcvanmillió forint értékű befektetési ajánlattal lezárult a koronavírus-járvány gazdasági hatásaira válaszul indított Reload Hungary Inkubációs Program, így négy magyar startup elindulását segíti az MFB-csoporthoz tartozó Hiventures és a Startup Campus Inkubátor – közölte a Startup Campus Inkubátor. A tájékoztatás szerint ez volt a 11 tagú…

A Hiventures nagyvállalati finanszírozási programot indított

KamaraOnline
-
  20.09.15 09:49 Gazdaság

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) Csoporthoz tartozó Hiventures elindította a nagyvállalati finanszírozási programját - közölte a Hiventures alapbefektető társaság.

Nyolcvanmillió forintból indulhat el négy innovatív magyar startup

Mandiner
-
  20.09.16 10:19 Vélemény

Nyolcvanmillió forint értékű befektetési ajánlattal lezárult a koronavírus-járvány gazdasági hatásaira válaszul indított Reload Hungary Inkubációs Program, így négy magyar startup elindulását segíti az MFB-csoporthoz tartozó Hiventures és a Startup Campus Inkubátor – közölte a Startup Campus Inkubátor.