Shane Tusup mégis marad Budapesten “harcosokat” felkészíteni

168 Óra Online
-
  20.09.14 18:13 Belföld

Elsősorban sportolókat, atlétákat, "harcosokat" készít fel Shane Tusup edző, aki csapatával egy budapesti edzőteremben talált otthonra.

10 kapcsolódó hír

Shane Tusup: Harcosokat készítek fel a csatára

ATV
-
  20.09.14 20:41 Belföld

Elsősorban sportolókat, atlétákat, "harcosokat" készít fel Shane Tusup edző, aki csapatával egy budapesti edzőteremben talált otthonra.

Újabb "skalpokat" gyűjtött be, megdöbbentő bejelentést tett Hosszú Katinka volt férje

Infostart
-
  20.09.14 18:29 Bulvár

Elsősorban sportolókat, atlétákat, "harcosokat" készít fel Shane Tusup edző, aki csapatával egy budapesti edzőteremben talált otthonra.

Válogatott: Amikor Szoboszlai játszik, üvöltök és sikoltozok a tv előtt

NSO
-
  20.09.14 22:06 Foci

Szoboszlai Dominikot a szabadrúgások mesterének tartja, aki nyomás alatt is képes világklasszis teljesítményre. Úgy érzi, még ő is tud tanulni Dzsudzsák Balázstól, de segít neki abban, hogy a legjobbját nyújtva csapatot találjon magának, és visszakerüljön a válogatottba. Shane Tusup amerikai edző már messze nem csupán úszóedzőként…

Shane Tusup eltökélt, újabb harcosokat akar nevelni

Magyar Nemzet
-
  20.09.14 21:18 Sport

Mostantól Holoda Péter világbajnoki bronzérmes úszó is az amerikai trénerrel készül.

Shane Tusup: harcosokat készítek fel

VG
-
  20.09.14 19:19 Sport

„Mindegy, hogy valaki úszó vagy futballista, mi arra koncentrálunk, hogy igazi harcosként induljanak a csatába” – mondta a tréner.

Shane Tusup "harcosokat" készít fel

ma.hu
-
  20.09.14 17:49 Sport

A tréner segíti a felkészülését az ifjúsági olimpiai bajnok úszó Szilágyi Liliánának, a világbajnoki bronzérmes Holoda Péternek, míg a futballisták közül Szoboszlai Dominikkal, Dzsudzsák Balázzsal és Bogdán Ádámmal is dolgozik.

Shane Tusup minden nap segíti Szoboszlai felkészülését

Origo
-
  20.09.14 18:52 Sport

Elsősorban sportolókat, atlétákat, harcosokat készít fel az amerikai edző.

Shane Tusup Budapesten marad és „harcosokat” készít fel

Pesti Hírlap
-
  20.09.14 18:31 Belföld

Elsősorban sportolókat, atlétákat, „harcosokat” készít fel Shane Tusup edző, aki csapatával egy budapesti edzőteremben talált otthonra. A John Reed Fitnessben tartott hétfői sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a tréner segíti a felkészülését az ifjúsági olimpiai bajnok úszó Szilágyi Liliánának, a világbajnoki bronzérmes Holoda Péternek, míg a futbal

Shane Tusup harcost farag Dzsudzsák Balázsból

Debreceni Nap
-
  20.09.14 15:55 Sport

Elsősorban sportolókat, atlétákat, “harcosokat” készít fel Shane Tusup edző, aki csapatával egy budapesti edzőteremben talált otthonra. A John Reed Fitnessben tartott hétfői sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a tréner segíti a felkészülését az ifjúsági olimpiai bajnok úszó Szilágyi Liliánának, a világbajnoki bronzérmes Holoda Péternek, míg a futbal