Saját kertjében levegőbe lőtt egyet gázpisztolyával egy férfi, a rendőrök elvitték

Propeller
-
 20.09.12 20:00Baleset-bűnügy

A rendőrségre szombaton 15 óra 44 perckor egy állampolgár tett bejelentést, hogy a szomszédjában lakó férfi a saját udvarán egy fegyverrel mászkál és egy lövést is leadott – írja a hatóság honlapja. Amikor a rendőrök a helyszínre értek, a férfit a lakásában találták, aki elismerte, hogy egy gáz- és riasztófegyverrel valóban lőtt egyet a levegőbe.

3 kapcsolódó hír

Fegyverrel fenyegetőzött egy őrült Kertvárosban

A rendőrök a lakásán fogták el az elkövetéssel gyanúsítható helyi férfit - számolt be a police.hu. A rendőrségre szeptember 12-én, szombaton arról érkezett bejelentés, hogy egy férfi egy pisztollyal vagy annak utánzatával Pécsett, a Csontváry utcában 10 óra 30 perc körül három férfit és két nőt fenyegetett meg az utcán. Ezután az elkövető a fegyver

Pisztollyal lövöldözött az udvaron, a szomszédja jól feljelentette

Indirekt
-
 20.09.12 19:30Baleset-bűnügy

A csepeli lövöldözőt a rendőrök már az otthonában találták, onnan vitték be a kapitányságra. Bár a 39 éves férfi elismerte, hogy egy gáz- és riasztó fegyverrel valóban lőtt egyet a levegőbe, a járőrök előállították a XXI. kerületi Rendőrkapitányságra. A csepeli rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt nyomoznak ellene.

Gáz-és riasztófegyverrel egyet a levegőbe lőtt – előállították a rendőrök

Police
-
 20.09.12 18:35Baleset-bűnügy

Gáz-és riasztófegyverrel egyet a levegőbe lőtt – előállították a rendőrök Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 09. 12., szo - 18:35 A 39 éves budapesti G. Sándor saját udvarán használta a fegyvert; az eset során nem sérült meg senki.