Kontrát: a kormány figyel a határ menti településen élők véleményére

Koronavírus.gov
-
 20.09.10 19:57

Kontrát Károly parlamenti államtitkár, Vargha Tamással, a Külgazdasági és Külügyminisztérium polgári hírszerzésért felelős államtitkárával és a térség két országgyűlési képviselőjével tartott tájékoztatót.     Hozzáfűzte: fontos kormányzati eszköz az utazási korlátozás, amit szeptember elsejével vezettek be; akkor 29 határátkelőhely nyitva…

5 kapcsolódó hír

Kontrát: a kormány figyel a határ menti településen élők véleményére

Nyíregyháza
-
 20.09.11 11:44Belföld

A kormány fontosnak tartja és figyel a határ menti településeken élők véleményére - hangoztatta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a Vas megyei Pornóapáti lezárt határátkelőhelye mellett tartott sajtótájékoztatón. Kiemelte, hogy a koronavírus-járvány második hulláma elérte Magyarországot, nőtt a fertőzések száma, ebben a helyzetben…

A kormány figyel a határ menti településen élők véleményére

Magyar Hírlap
-
 20.09.10 18:44Belföld

Az utazási korlátozások szeptember 1-jei bevezetésekor 29 határátkelőhely nyitvatartását jelezték az uniónak, azóta pedig a schengeni térségen belül újabb 21 határállomáson lehet átjutni - közölte Kontrát Károly.

Újabb vasi határátkelőhely nyitásáról egyeztettek

Vaol
-
 20.09.11 11:25Megyei

A Pornóapáti és Beled (Bildein) közötti határátkelőhely megnyitását kérte dr. Hende Csaba a kormánytól, miután Kontrát Károly belügyminiszter-helyettessel és Vargha Tamás államtitkárral tárgyalt a településen.

A kormány figyel a határ menti településen élők véleményére

Magyar Nemzet
-
 20.09.10 19:14Belföld

Biztosítják, hogy 30 kilométeren belül a kishatárforgalomban az ingázók a határ mindkét oldaláról átjárhassanak.

A magyar a kormány figyel a határ menti településen élők véleményére

Magyar Szó
-
 20.09.10 19:08Határtalan

A kormány fontosnak tartja és figyel a határ menti településeken élők véleményére - hangoztatta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön a Vas megyei Pornóapáti lezárt határátkelőhelye mellett tartott sajtótájékoztatón.