Kocsis Máté: készen állunk

Demokrata
-
 20.09.07 16:04Belföld

A parlamentnek ősszel is üléseznie kell – szögezte le közleményében Kocsis Máté.

6 kapcsolódó hír

A parlament ősszel is ülésezik, de kihelyezett Fidesz-frakcióülés nem lesz

ATV
-
 20.09.07 15:56Belföld

A szokásoknak megfelelően közös frakcióüléssel indítja az őszi parlamenti ülésszakot a Fidesz és a KDNP, azonban a járványügyi helyzetre tekintettel nem tartanak kihelyezett tanácskozást - tudatta Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője. Az előzetes tervek szerint a parlament szeptember 21-én ül újra össze.

Így készülnek az őszre a kormánypártok

Infostart
-
 20.09.07 17:04Belföld

A szokásoknak megfelelően közös frakcióüléssel indítja az őszi parlamenti ülésszakot a Fidesz és a KDNP, de a járványügyi helyzetre tekintettel nem tartanak kihelyezett tanácskozást.

Kocsis Máté: a parlamentnek ősszel is üléseznie kell

Hírklikk
-
 20.09.07 17:45Belföld

A szokásoknak megfelelően, közös frakcióüléssel indítja az őszi parlamenti ülésszakot a Fidesz és a KDNP, azonban a járványügyi helyzetre tekintettel, nem tartunk kihelyezett tanácskozást – közölte a Fidesz-frakció vezetője hétfőn.

A járvány ellenére is lesz parlament

Hódpress
-
 20.09.07 20:05

A szokásoknak megfelelően közös frakcióüléssel indítja az őszi parlamenti ülésszakot a Fidesz és a KDNP, azonban a járványügyi helyzetre tekintettel nem tartunk kihelyezett tanácskozást – közölte a Fidesz-frakció vezetője hétfőn az MTI-vel.

A parlamentnek ősszel is üléseznie kell

Promenad
-
 20.09.07 18:18Színes

A szokásoknak megfelelően közös frakcióüléssel indítja az őszi parlamenti ülésszakot a Fidesz és a KDNP, azonban a járványügyi helyzetre tekintettel nem tartunk kihelyezett tanácskozást - közölte a Fidesz-frakció vezetője hétfőn az MTI-vel.

Fidesz: A parlamentnek ősszel is üléseznie kell

Magyar Hírlap
-
 20.09.07 15:52Belföld

„Készen állunk arra, hogy biztosítsuk a többséget a koronavírus elleni védekezéshez”.