Száz köbméter szemét égett Bugyi külterületén

ATV
-
 20.09.05 15:25Baleset-bűnügy

Körülbelül száz köbméter szemét gyulladt meg egy telephelyen Bugyi külterületén, Alsóvány puszta térségében. A helyszínre a dabasi és a szigetszentmiklósi hivatásos, valamint a délegyházi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek utómunkálatokat végeznek.

4 kapcsolódó hír

Tűz ütött ki egy szabadbattyáni családi házban

Tűz ütött ki egy körülbelül száz négyzetméter alapterületű családi ház egyik helyiségében péntek délután a Fejér megyei Szabadbattyán Hársfa utcájában. A tűzhöz a székesfehérvári hivatásos és a sárszentmihályi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

Árokba borult egy autó Kiskunmajsánál

Árokba borult egy személyautó Kiskunmajsa külterületén, a Kiskunhalas felé vezető úton. A balesethez a kiskunmajsai és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. A helyszínre mentők is érkeztek.

Halálos baleset történt Kiskunmajsa közelében

Hiros
-
 20.09.05 18:16Baleset-bűnügy

Halálos baleset történt a Bács-Kiskun megyei Kiskunmajsától pár kilométerre, a Kiskunhalas felé vezető úton. 

Halálos baleset Kiskunmajsa közelében

Police
-
 20.09.05 17:42Baleset-bűnügy

Halálos baleset Kiskunmajsa közelében Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 09. 05., szo - 17:42 Teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök az 5402-es számú úton.