MTA-elnök: Egyre meghatározóbb a különböző tudományterületek együttműködése

Mandiner
-
 20.09.04 13:55Belföld

A kutatók nem fordíthatnak hátat a társadalomnak, harcolni kell az áltudományok, a tudománytalan nézetek ellen – emelte ki Freund Tamás a Bme tanévnyitó ünnepségén.

4 kapcsolódó hír

MTA-elnök: meghatározó a tudományterületek együttműködése

Gondola
-
 20.09.04 14:39Tudomány

A tudományos világban egyre meghatározóbbá válik a specializáció, a különböző tudományterületek együttműködése - hangoztatta Freund Tamás, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) elnöke a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tanévnyitó ünnepségén pénteken.

Még az épületek előtt álló szobrok is maszkot kaptak a BME tanévnyitóján

Eduline
-
 20.09.04 13:51Karrier

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) ma tartotta meg a tanévnyitót, mindenki, még a szobrok is maszkot kaptak.

MTA-elnök: egyre meghatározóbb a különböző tudományterületek együttműködése

ma7.sk
-
 20.09.04 12:25Határtalan

A tudományos világban egyre meghatározóbbá válik a specializáció, a különböző tudományterületek együttműködése - hangoztatta Freund Tamás, a Magyar Tudományos Akadémia (Mta) elnöke a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tanévnyitó ünnepségén pénteken.

Tudományos kutatás és hatékony felsőoktatás nem létezhet egymás nélkül – Freund Tamás beszéde a BME tanévnyitój…

MTA
-
 20.09.04 11:33Tudomány

Az egyetemek és tudományos szellemi műhelyek együttműködésének fontosságáról, a felfedező kutatások és a kutatás-fejlesztés kapcsolatáról, valamint a különböző tudományágak képviselői közötti kooperáció jelentőségéről beszélt Freund Tamás, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi…