Miközben javában zajlik a Futball Éjszakája, újabb NBI-es csapatnál találtak koronavírusos játékoso…

444.hu
-
 20.09.04 20:04Foci

Pakson több játékos tesztje is pozitív lett. Azt a hivatalos közleményben nem árulták el, hogy hányan fertőződtek meg, csak annyit, hogy elkülönítették őket, a Szentlőrinc elleni edzőmeccsüket pedig lemondták. Ma jelentették be, hogy azt is, hogy az NBII-es csákvári fociklubban 8-an is fertőzöttek. Közben zajlik a Futball Éjszakája nevű egésznapos

5 kapcsolódó hír

Koronavírus-fertőzötteket találtak a paksi és csákvári focicsapatban

HVG
-
 20.09.04 18:16Sport

Az NB II.-es csapatnál hat játékos, egy edző és egy klubvezető fertőződött meg. Az NB I.-ben szereplő Paksnál is több fertőzött van.

8 fertőzött a Csákvár keretében: veszélybe került a Dorog elleni mérkőzés

Kemma
-
 20.09.04 15:35Sport

Az NB II-ben szereplő Csákvár keretében 8 fertőzöttet regisztráltak, amely miatt nem csak edzőmeccsüket kellett lemondani, de a Dorog elleni bajnoki is veszélybe került.

Hat játékos koronavírusos lett a Csákvárnál, a PMFC múlt heti ellenfelénél

PécsiStop
-
 20.09.04 16:40Sport

Hat játékos, egy edző és a klubvezető koronavírusos lett az NB II-ben játszó Csákvárnál - jelentette be a klub pénteken. A csapat augusztus 26-án fogadta a PMFC-t, a baranyai klubnál nem tudni fertőzöttről.

Nyolc koronavírusteszt lett pozitív az NB II-es csapatnál

Origo
-
 20.09.04 17:55Foci

Hat játékos mellett a szakmai stábban és a klubvezetésben is van egy megbetegedés.

NB I: pozitív tesztek a Paksnál, elmaradt az edzőmeccs

NSO
-
 20.09.04 17:49Foci

A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a szeptember 4-re tervezett Szentlőrinc elleni felkészülési mérkőzés azért maradt el, mert az élvonalbeli klub több játékosának is pozitív lett a koronavírustesztje.