Többlettámogatást kaptak Békés megyei pályázatok

Gyulatelevízió
-
  20.09.02 17:09 Megyei

A Kormány 1554/2019. (IX. 26.) Korm. határozatával döntött a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében finanszírozott egyes projektek támogatásának növeléséről – tudatta Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat (BMÖ) elnöke. Oláh Gábor helyettes államtitkár úr jelzése alapján a döntés – a települések és a BMÖ…

4 kapcsolódó hír

Újabb százmillió forint érkezik a megyébe

Beol
-
  20.09.03 14:12 Belföld

Több megyei, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében megvalósuló beruházás kapott plusz pénzt, a támogatások növeléséről a kormány döntött – ismertette Zalai Mihály, a Békés megyei közgyűlés elnöke.

Pályázat segítségével jöttek létre fejlesztések Karcagon

Magyar Nemzet
-
  20.09.04 08:19 Belföld

Turisztikai fejlesztések jöttek létre Karcagon a Terület-és településfejlesztési operatív program (Top) pályázatán nyert 200 millió forint vissza nem térítendő támogatásból – közölte a karcagi polgármesteri hivatal az MTI-vel.

Új rendezvényközpont épült Karcagon

Turizmus.com
-
  20.09.04 11:42 Utazás

Turisztikai fejlesztések jöttek létre Karcagon a Terület-és településfejlesztési operatív program (Top) pályázatán nyert 200 millió forint vissza nem térítendő támogatásból – közölte a karcagi polgármesteri hivatal.

Átadták a megújult kisszállási óvodát

halasinfo.hu
-
  20.09.04 09:41 Megyei

Teljesen megújult a kisszállási óvoda, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programnak köszönhetően 80 millió forintot fordított az önkormányzat a munkálatokra. Ünnepélyes keretek között adták át csütörtökön délelőtt Kisszálláson a felújított óvodát. Az épület kívül és belül is megújult, nyílászárókat cseréltek, korszerűsítették a…