Zebra zsaruk segítenek az iskoláknál

  Békés megyében a tanév első hónapjában 64 forgalmas helyen lévő iskola környékén közlekedési ismereteket tanult diákok, rendőrök és polgárőrök segítik az intézményekhez érkezőket. A balesetek megelőzése érdekében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a 2020/2021-es tanév első hónapjára is megerősített szolgálatot…

5 kapcsolódó hír

Több héten át fogadta az intézmény az általános iskolás diákokat

Szoljon
-
  20.09.03 14:00 Baleset-bűnügy

Izgalmas programokkal várta az intézmény a tanulókat a Finta Múzeumban, a közelmúltban.

Zebra Zsaruk segítik a közlekedést az iskoláknál

Békés megyében a tanév első hónapjában 64 forgalmas helyen lévő iskola környékén közlekedési ismereteket tanult diákok, rendőrök és polgárőrök segítik az intézményekhez érkezőket. A balesetek megelőzése érdekében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a 2020/2021-es tanév első hónapjára is megerősített szolgálatot szervezett a…

Zebra Zsaruk jelentek meg a megyei iskoláknál

Beol
-
  20.09.04 09:04 Baleset-bűnügy

A tanév első hónapjában 64 forgalmas helyen lévő iskola környékén közlekedési ismereteket tanult diákok, rendőrök és polgárőrök segítik az intézményekhez érkezőket.

„Zebra Zsaruk” az iskoláknál

Police
-
  20.09.04 08:28 Baleset-bűnügy

„Zebra Zsaruk” az iskoláknál Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 09. 04., p - 08:28 Békés megyében a tanév első hónapjában 64 forgalmas helyen lévő iskola környékén közlekedési ismereteket tanult diákok, rendőrök és polgárőrök segítik az intézményekhez érkezőket.

Szolgálatban a zebra zsaruk

Behír
-
  20.09.03 17:08 Baleset-bűnügy

Hivatásos rendőrök és önkéntes, általános iskolás diákok teljesítenek szolgálatot reggelente kilenc Békés megyei gyalogátkelőnél. A Zebra zsaru programmal szeretnék felhívni a figyelmet a közoktatási intézmények környékén megnövekedett gyalogos forgalomra. Az önkéntes fiatalok emellett a biztonságos közlekedésről is sokat tanulhatnak.