Árokba hajtott egy autó Jászárokszálláson

Propeller
-
 20.08.30 08:22Baleset-bűnügy

A baleset a Jász-Nagykun-Szolnok megyei település Rákóczi Ferenc utcájában történt. Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy személyautó vasárnap reggel a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászárokszállás Rákóczi Ferenc utcájában. A balesethez a város önkormányzati tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet. (OKF)

5 kapcsolódó hír

Dombtetőn találta szembe magát egy BMW-vel az előzésben lévő VW sofőrje Nádasdnál

Nyugat
-
 20.08.30 04:46Baleset-bűnügy

A keskeny úton három autó robogott el egymás mellett, a baleset okozója sodródott árokba, de az egyik vétlen jármű is megsérült.

Karambol történt az 52-es főúton, Fülöpszállásnál

Teherautó és két személygépkocsi ütközött össze az 52-es főút 38-as kilométere közelében, Fülöpszállásnál. A solti hivatásos és a szabadszállási önkormányzati tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A mentés idejére az utat lezárták.

Két autót borított az árokba az ittas sofőr Soltnál

Baon
-
 20.08.29 09:03Baleset-bűnügy

Ketten megsérültek péntek késő délután Solt közelében az 52-es főúton, amikor két személyautó ütközött. A baleset során mindkét jármű az árokba hajtott és felborult.

Kerítésnek hajtott egy autó Győrszemerénél

Kerítésnek ütközött egy gépkocsi vasárnap reggel Győr-Moson-Sopron megyében, a 83-as főút győrszemerei szakaszán. A balesethez a győri hivatásos és a győrszemerei önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. – tájékoztatott a Katasztrófavédelem.

Huszonnégy óra alatt ketten sérültek meg balesetben a megyeszékhelyen

Teol
-
 20.08.28 11:20Baleset-bűnügy

Egy személygépkocsi gyalogost ütött el, egy pedig nekiment egy parkoló autónak, felborult és egy motorossal is ütközött.