Kigyulladt szemeteshez is riasztották a nógrádi tűzoltókat

Nool
-
  20.08.29 13:18 Baleset-bűnügy

Augusztus 28-án árokba borult kamionhoz és kigyulladt kukához is vonultak a Nógrád megyei tűzoltók.

6 kapcsolódó hír

Árokba hajtott egy autó Győrben

Kisalföld
-
  20.08.28 19:51 Baleset-bűnügy

A Hűtőház utcában történt a baleset.

Felborult egy kamion a 2-es főúton

Árokba borult egy kamion a 2-es főúton, Drégelypalánk közelében. Műszaki mentés céljából a rétsági hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez. Az egység áramtalanította a járművet. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Árokba sodródott egy autó a 31-es főúton

Árokba hajtott egy személyautó a 31-es főúton, Nagykáta közelében, a Jászberény felé vezető szakaszon. A balesethez a nagykátai hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a járművet. A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Karambol történt az 52-es főúton, Fülöpszállásnál

Baon
-
  20.08.29 12:29 Baleset-bűnügy

A mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták.

Árokba hajtott egy autó Győrben

Árokba hajtott egy személyautó Győrben a Hűtőház utcában. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották. Az egység áramtalanította a járművet. A helyszínen vannak a mentők is Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Súlyos Baleset: Fának hajtott egy autó Lég mellett, mentőhelikoptert is riasztottak!

Parameter
-
  20.08.27 18:38 Határtalan

Hodosi Tibortól, a járási tűzoltóság bevetési egységeinek parancsnokától megtudtuk, hogy egyelőre csak annyit tudni, hogy az autó ismeretlen körülmények között lehajtott az úttestről és egy fának csapódott az út szélén. Hozzátette, a helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, a tűzoltók somorjai egysége is ott van. "A tűzoltóink megérkezésekor a s