Ezt hozta a falusi csok

Azenpenzem
-
 20.08.22 07:33Gazdaság

Egy évvel a falusi családi otthonteremtési kedvezmény (csok) bevezetése után kilencszáz olyan kistelepülésen indult újra a népesség növekedése, ahol korábban csökkent a lélekszám – jelentette ki a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos. Méltatta persze a Magyar falu programot is, egy független polgármestert is felvonultatva.

4 kapcsolódó hír

Újabb településen végeznek nagyszabású fejlesztéseket

Magyar Nemzet
-
 20.08.21 17:45Gazdaság

Gyenesdiás az elmúlt évben összesen 42 millió forint támogatást nyert a Magyar falu programon keresztül.

Magyar Falu Program: Gyenesdiáson az óvoda játszóterére költöttek és új közösségi tér épül

Zaol
-
 20.08.21 14:00Megyei

A közel 4100 lakosú Gyenesdiás az elmúlt évben összesen 42 millió forint támogatást nyert a Magyar Falu Programon keresztül. A megnyert összegből elkészült az óvoda udvar fejlesztése, míg a megvalósítás fázisában van az orvosi eszközök beszerzése, a Római Katolikus plébánia udvarán új közösségi tér építése.

Megújul az orvosi rendelő Okányban

Beol
-
 20.08.21 07:09Belföld

A végéhez közeledik az orvosi rendelő korszerűsítése, a beruházásra a Magyar Falu Programban nyert 13,2 millió forintot tavaly az önkormányzat – mondta Szívós László polgármester.

A Magyar falu program révén fejlesztett Horvátzsidány

Vaol
-
 20.08.22 07:00Megyei

Gyopáros Alpár kormánybiztos és Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője jelenlétében, kulturális programok kíséretében a frissen megvalósult fejlesztéseket ünnepelték tegnap a településen.