Tömegbaleset volt az M7-esen, az út lassan, de már járható

Baleset történt ma délután fél kettőkor az M7-es autópálya 29-es kilométerénél, Martonvásár közelében, a Balaton felé vezető oldalon: több autó is összeütközött. 

6 kapcsolódó hír

Százezres büntetést kapott, aki szabálytalanul használta a leállósávot az M7-esen

ATV
-
 20.08.17 21:07Baleset-bűnügy

A leállósávok szabálytalan használatát ellenőrizték a rendőrök az M7-es autópályán a Balaton felé vezető oldalon a budapesti, valamint a Pest és a Fejér megyei szakaszon, a bírság minden esetben 100 ezer forint volt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Kommunikációs Szolgálata a rendőrség honlapján hétfő este.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy kisbusz

A gödöllői tűzoltókat is a helyszínre riasztották. A jármű vezetője önerejéből hagyta el a bajbajutott gépkocsit

Összeütközött két autó az M1-esen Győrszentivánnál

A baleset a sztráda főváros felé vezető oldalán történt.

A leállósávok szabálytalan használatát ellenőrizték a rendőrök az M7-esen

A leállósávok szabálytalan használatát ellenőrizték a rendőrök az M7-es autópályán a Balaton felé vezető oldalon a budapesti, valamint a Pest és a Fejér megyei szakaszon, a bírság minden esetben 100 ezer forint volt – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Kommunikációs Szolgálata a rendőrség honlapján hétfő este. A leállósáv…

Három gépkocsi karambolozott az M0-ás autóúton

Összeütközött három gépkocsi hétfő este az M0-ás autóút Megyeri híd felé vezető oldalán, a 71-es kilométernél. A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a fővárosi hivatásos és az újpesti önkéntes tűzoltókat riasztották a helyszínre.

Baleset az M7-es autópályán a Balaton felé vezető oldalon! - Frissítjük!

A főváros felől vezető oldalon baleset történt Martonvásár közelében. Aki teheti, hajtson le az autópályáról a 23. kilométernél!