Kigyulladt egy autó motortere a XI. kerületben

Propeller
-
 20.08.17 08:14Baleset-bűnügy

A motortér égett. Égett egy személygépkocsi Budapest XI. kerületében, a Hídvég utcában. A motortérben keletkezett tűz. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység elfojtotta a lángokat. (Katasztrófavédelem)

4 kapcsolódó hír

Kigyulladt egy társasház a Lipótvár utcában

Ittlakunk
-
 20.08.17 09:04Baleset-bűnügy

Villámcsapás következtében tűz keletkezett egy négyszintes társasház tetőszerkezetében hétfő kora délelőtt Zuglóban, a Lipótvár utcában. Mintegy három-négy négyzetméter égett. A tűzoltók a tető megbontása mellett eloltották a tüzet - írja a katasztrófavédelem.

Négy laktanya tűzoltóit rendelték az adonyi tűzhöz

Duol
-
 20.08.16 14:07Baleset-bűnügy

Egy mintegy nyolc méter magas szeméthalom ég.

Tűz van egy hulladéktelepen, Adonynál

Tűz keletkezett egy hulladéktelepen, Adony és Perkáta között. Hatvan-hetven négyzetméteren ég a mintegy nyolc méter magas szeméthalom. A dunaújvárosi és a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat, igyekeznek megakadályozni a tűz továbbterjedését. A székesfehérvári és az érdi hivatásos tűzoltókat is riasztották az…

Épületek kaptak lángra

Egy kazánház és a mellette lévő épületek égnek, körülbelül száz négyzetméteren, Fertőszentmiklóson, a Szerdahelyi utcában, a 85-ös főút kereszteződésének közelében. A kapuvári hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók két irányból, négy vízsugárral oltják a lángokat.