Operettszínházi zaklatási-ügy: nem törődnek bele, hogy az EMMI lezárta a vizsgálatot

ATV
-
  20.08.11 05:46 Belföld

Az EMMI múlt héten bejelentette, hogy bizonyíték hiányában lezárja a vizsgálatot az Operettszínház zaklatási ügyével kapcsolatban. Gy. Németh Erzsébet érdemi vizsgálatot követel, szerinte az áldozatokat meg sem hallgatták az ügyben.

5 kapcsolódó hír

Már öt érintett állítja: nem keresték őket az operettszínázi zaklatás miatt

HVG
-
  20.08.10 20:15 Kultúra

Senki nem kereste az operettszínházi zaklatási ügy több sértettjét a belső vizsgálat során. Az áldozatok jogi képviselője öt ilyen emberről tud, Gulyás Gergely miniszter korábban egyről beszélt, aki nem ment el, amikor meg akarták kérdezni.

Öten állítják, nem keresték az áldozatokat az operettszínházi zaklatási ügy kivizsgálásakor

RTL Klub
-
  20.08.10 18:45 Bulvár

Nem igaz, hogy keresték az áldozatokat az operettszínházi zaklatási ügy kivizsgálásakor - ezt állítja az áldozatok jogi képviselője. A miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön egy áldozatról beszélt, azt mondta, megkérték, jelenjen meg a vizsgálaton, de nem ment el. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának mai válaszából kiderül, az…

Operettszínházi zaklatás: öt áldozat állítja, hogy nem kereste meg őket senki

Index
-
  20.08.11 14:52 Kultúra

Gulyás Gergely korábban beismerte, hogy áldozatok meghallgatása nélkül jelentették ki, hogy nem történt zaklatás, de azt állította, megpróbáltak behívni egy érintetett, csak ő nem jött.

Már öten állítják, nem keresték az áldozatokat az operettszínházi zaklatási ügy kivizsgálásakor

Pesti Hírlap
-
  20.08.10 20:55 Belföld

Nem is biztos, hogy volt bármilyen vizsgálat. Nem igaz, hogy keresték az áldozatokat az operettszínházi zaklatási ügy kivizsgálásakor – ezt állítja az áldozatok jogi képviselője. A miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön egy áldozatról beszélt, azt mondta, megkérték, jelenjen meg a vizsgálaton, de nem ment el. Az Emberi Erőforrások Miniszt