Vettel szerint most már valaminek történnie kell

Eurosport
-
  20.08.05 15:12 Forma1

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Forma-1-es Ferrari német versenyzője szerint a sorozatos sikertelenség után "valaminek történnie kell".

6 kapcsolódó hír

Webber: Vettel nem bízik a Ferrarijában

Formula
-
  20.08.05 10:23 Forma1

Korábbi csapattársa szerint ezért nem tudja kihozni a maximumot az autójából a négyszeres F1-es világbajnok. A német jövőjét érintő lehetőségekből is beszélt az ausztrál exversenyző.

Mercedes: A DAS-nak semmi köze a defektekhez

F1világ
-
  20.08.05 17:52 Forma1

A Mercedes Forma-1-es csapata határozottan cáfolta, hogy a múlt hétvégi Brit Nagydíjon történt defektekhez köze lenne az istálló által kifejlesztett innovatív kormányműnek, azaz a DAS-nak.

17 másodperc csend: Vettel nem tudott mit mondani Binottónak

Startlap
-
  20.08.05 08:43 Sport

Kiábrándítóan alakult a múlt hétvégi Brit Nagydíj a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel számára. A német versenyző elismerte, nem tud összecsiszolódni a Ferrari autójával, és továbbra is úgy tűnik, nagyon „egészségtelen” a kapcsolata az istálló vezérkarával.

Hakkinen szerint érthető, hogy miért kapott két Mercedes is defektet Silverstone-ban

Motorsport
-
  20.08.05 19:05 Forma1

A Mercedes rendkívül domináns volt a Brit Nagydíjon: már az időmérőn is jelentős előnnyel végzett az élen a német istálló két autója Lewis Hamilton, Valtteri Bottas sorrendben, majd a versenyen is óriási előnyük volt a többiekhez képest.A kétszeres világbajnok Mika Hakkinen pedig úgy gondolja, hogy egyszerűen azért járt így a két, Mercedes W11-et v

Vettel nem felelt a főnökének – a Ferrari azt hitte, a rádió rossz…

M4 Sport
-
  20.08.05 08:49 Forma1

Csalódást keltő versenye után nem igazán volt kíváncsi Sebastian Vettel a Ferrari csapatfőnökének sajnálkozására. Csak mérnöke unszolására érkezett a válasz.

Amikor egy AlphaTauri előzi a Ferrarit: Gasly nem kegyelmezett Vettelnek

Motorsport
-
  20.08.04 19:50 Forma1

A Ferrarinál még mindig nagy gondok vannak az autóval, és Sebastian Vettel idei Brit Nagydíja nagyon rosszul sikerült. Folyamatosan voltak a problémák az autójával, így kevés kilométert tehetett meg a futam előtt.Már az időmérő edzése sem sikerült igazán, a futama pedig összességében rosszabbra sikeredett. Charles Leclerc pedig újra…