Viharos edzőmeccsen játszott újra döntetlent a MOL Fehérvár

MOLcsapat
-
  20.08.05 11:21 Foci

Még várni kell Márton Gábor első győzelmére a MOL Fehérvár kispadján, hiszen a Vidi a negyedik edzőmeccsén is döntetlent játszott - ezúttal a Lendvával.

6 kapcsolódó hír

Mol Fehérvár: megmérkőznek a cseh bajnokcsapattal

NSO
-
  20.08.04 08:37 Foci

Augusztus 8-án két felkészülési mérkőzést játszik a Mol Fehérvár: délelőtt 10-kor az Újpest FC-t látja vendégül a Mol Aréna Sóstóban, 17.45-kor a Slavia Prahával mérkőzik meg Ausztriában, Frauenkirchenben – tudtuk meg az NB I-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjáról.

Túl az első felkészülési mérkőzésen

Duol
-
  20.08.04 21:26 Sport

A Dunaferr DUE Dutrade FC NB I-es futsalcsapata lejátszotta az idei nyári első felkészülési mérkőzését. Ellenfelük az Újpest volt, a csatát Fáy utcai csarnokban vívták hétfőn este.

ZTE FC: szerdán Szlovéniában játszanak edzőmeccset a kék-fehérek

Zaol
-
  20.08.04 20:08 Sport

Szerdán újabb felkészülési mérkőzést játszik a ZTE FC NB I-es labdarúgócsapata, amely 18 órától a szlovéniai Muraszombaton lép pályára. Ellenfele pedig az NS Mura, a szlovén kupa friss győztese lesz.

Kétszer is egyenlített a Mol Fehérvár a Lendava ellen

Feol
-
  20.08.04 19:30 Sport

Negyedik felkészülési mérkőzésén sem örülhetett győzelemnek a Mol Fehérvár Fc labdarúgó csapata. A piros-kékek a szlovén másodosztályban szereplő Nk Nafta Lendava ellen zárta az edzőtábort.

Koronavírusos a Kisvárda egyik labdarúgója

Győr Plusz
-
  20.08.04 17:09 Sport

 A szabolcsi klub honlapjának keddi közleményében az érintett futballistát nem nevesítették, azt viszont megjegyezték, hogy a járványügyi hatóság további intézkedéséig a szoros érintkezéseket el kell kerülniük a csapat tagjainak. Szerdán az illetékes hatóság folytatja az eljárást, a teljes csapat és annak környezete koronavírusteszten esik át,…

Betört a koronavírus az NB I-be

Pesti Hírlap
-
  20.08.04 19:26 Belföld

A Kisvárda FC egyik labdarúgójának koronavírusos megbetegedése miatt elmarad a csapat Újpest FC elleni, szerdára tervezett felkészülési mérkőzése. A szabolcsi klub honlapjának keddi közleményében az érintett futballistát nem nevesítették, azt viszont megjegyezték, hogy a járványügyi hatóság további intézkedéséig a szoros érintkezéseket…