Baleset miatt lezárták az M1-es autópályát Győrnél

Blikk
-
  20.08.04 12:00 Baleset-bűnügy

Összeütközött két tehergépjármű az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr térségében kedd délelőtt. A sztrádát a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

5 kapcsolódó hír

Kamionba csapódott egy autó Bácsalmásnál

Baon
-
  20.08.03 15:08 Baleset-bűnügy

A helyi önkormányzati tűzoltók végezték a műszaki mentést.

Őzet gázolt egy autó a 61-es főúton

Őzet gázolt egy személyautó hétfő reggel Tolna megyében, a 61-es főút Tamási és Pincehely közötti szakaszán. A balesethez Tamásiból riasztották az önkormányzati tűzoltókat, akik megkezdték a műszaki mentést.

Baleset az M1-en

Pesti Hírlap
-
  20.08.04 11:46 Baleset-bűnügy

Összeütközött két tehergépjármű az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Győr térségében kedd délelőtt. A sztrádát a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A baleset a 118-as kilométernél történt, a járművek azonos sávban…

Baleset miatt teljes útlezárás az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr térségében

Police
-
  20.08.04 11:21 Baleset-bűnügy

Baleset miatt teljes útlezárás az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr térségében Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 08. 04., k - 11:21 Két tehergépjármű ütközött, egy ember megsérült.

Baleset történt Budapest XI. kerületében

Összeütközött egy teherautó és egy személygépkocsi Budapest XI. kerületében, az Egér úton. A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanítja a járműveket.