Ittasan, jogosítvány nélkül engedtek vezetni egy férfit

Propeller
-
 20.08.01 18:57Baleset-bűnügy

A Paksi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 27 éves daruszentmiklósi és egy 21 éves dunaegyházi férfi ellen folytattak ittas járművezetés és járművezetés tiltott átengedése miatt. A rendőrségi beszámoló szerint a dunaföldvári rendőrök 2019. december 22-én a késő esti órákban ellenőriztek egy autót és annak…

10 kapcsolódó hír

Jogsi nélkül, részegen vezetett, mert barátja is ittas volt

HVG
-
 20.08.01 18:49Baleset-bűnügy

Egyiküknek sem volt jogosítványa, de mindketten ittak, s így ültek be az autóba. Utána pedig magyarázkodtak – rövid rendőrségi történet egy daruszerdahelyi és egy dunaegyházi fiatalemberről.

Autós üldözés lett egy veszekedésből Pécsett

Befejezték a vizsgálatot a rendőrök annak a férfinak az ügyében, aki összeveszett a barátnőjével, majd autójával üldözni kezdte Pécsett.

Saját barátnőjét vette üldözőbe és szorította le az útról Pécsen egy férfi

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki összeveszett a barátnőjével, majd autójával üldözni kezdte Pécsett –…

A sofőr ittas volt, a kocsi tulajdonosa átengedte a kormányt

Teol
-
 20.08.01 17:13Baleset-bűnügy

A Paksi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 27 éves daruszentmiklósi és egy 21 éves dunaegyházi férfi ellen folytattak.

Egy 18 éves fiú szenvedett maradandó sérülést a részeg sofőr miatt

A kiskunhalasi rendőrök befejezték a nyomozást annak a mélykúti sofőrnek az ügyében, aki a gyanú szerint ittasan okozott balesetet, és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. Mint arról korábban beszámoltunk, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság 2019. augusztus 14-én nyomozást indított segítségnyújtás elmulasztása miatt. A vétlen jármű…

Ittasan, jogsi nélkül vezetett a daruszentmiklósi férfi

Duol
-
 20.08.01 18:22Baleset-bűnügy

A Paksi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 27 éves daruszentmiklósi és egy 21 éves dunaegyházi férfi ellen folytattak ittas járművezetés és járművezetés tiltott átengedése miatt.

Lezárt akta: lopott kerékpárral tekert haza

Police
-
 20.08.01 06:46Baleset-bűnügy

Lezárt akta: lopott kerékpárral tekert haza Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 08. 01., szo - 06:46 A Csongrádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a baksi férfival szemben, aki eltulajdonított egy kerékpárt Csanyteleken. Eljárás indult ellene.

Autós üldözés lett a veszekedés vége

Közúti veszélyeztetés elkövetése miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 30 éves szekszárdi férfi ellen, aki még márciusban egy pécsi benzinkúton összeveszett a barátnőjével. A veszekedés közben a férfi letépte a rendszámtáblát a nő autójáról, aki ezután beült a kocsiba, és elhajtott a benzinkútról. A dühös férfi a nő után indult,…

Lezárt akta: többször lopott, a rendőrök elkapták

Police
-
 20.08.02 06:37Baleset-bűnügy

Lezárt akta: többször lopott, a rendőrök elkapták Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 08. 02., v - 06:37 A Csongrádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a 24 éves férfival szemben, aki többször lopott a városban.

Nem volt kedvük gyalogolni, ezért szó nélkül elvitték ismerősük autóját, majd balesetet szenvedtek

Zaol
-
 20.08.01 15:03Baleset-bűnügy

A keszthelyi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, vádemelést javasolnak egy 35 éves és egy 37 éves zalacsányi férfival szemben.