Hónapok óta nincs fekvőbetegellátás Vásárosnaményban, az embereknek elegük lett

168 Óra Online
-
  20.08.02 10:37 Belföld

Gyakorlatilag rendelőintézetként üzemel a vásárosnaményi kórház a helyiek szerint. A koronavírus-járvány hazai megjelenése óta ugyanis szünetelteik a fekvőbeteg-ellátási osztályokat. Az áldatlan állapot miatt tüntetést szerveztek a beregi városban – derül ki az ATV riportjából.

6 kapcsolódó hír

A fekvőbeteg ellátás újranyitását követelték tüntetők Vásárosnaményban

ATV
-
  20.08.01 18:50 Belföld

A fekvőbeteg ellátás újranyitását követelték tüntetők Vásárosnaményban. A városban a koronavírus-járvány miatt ürítették ki a kórházi ágyakat. Vannak olyan betegek, akiknek egy kisebb beavatkozásért is száz kilométert kell utazniuk.

Hónapok óta nincs fekvőbeteg-ellátás a kórházban

24.hu
-
  20.08.02 07:44 Belföld

A koronavírus-járvány alatt kiürítették a kórházi ágyakat, azóta sokaknak 50-100 kilométert kell utazniuk egészségügyi ellátásért.

Fogy a levegő: Orbánék döntése ellen tüntettek az atom fideszes városban

HírHugó
-
  20.08.02 09:32 Vélemény

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Vásárosnamény az ország egyik legjobbosabb kisvárosa, a településen most mégis utcára mentek az emberek, hogy tüntessenek Fideszék döntése ellen A fekvőbeteg ellátás újranyitását követelték tüntetők Vásárosnaményban. A városban a koronavírus-járvány miatt ürítették ki a kórházi ágyakat. Vannak olyan…

Nem adjuk a kórházunkat! – Tüntetés Vásárosnaményban

Hírklikk
-
  20.08.01 18:30 Belföld

Vásárosnaményban több százan követelték a kormányzattól, hogy nyissák újra a helyi kórház fekvőbeteg-ellátással foglalkozó osztályait, amelyeket idén tavasszal ürítettek ki – az új koronavírus járvány elleni küzdelemre való hivatkozással – Kásler miniszter utasítására.

A fekvőbeteg osztályért demonstráltak Vásárosnaményban

Szon
-
  20.08.01 16:03 Belföld

Vásárosnaményban elkezdődött a Nem adjuk a kórházunkat! demonstráció, melynek célja a kórház fekvőbeteg osztályának azonnali újraindítása.

A fekvőbeteg-ellátás újraindításáért tüntettek Vásárosnaményban

Mérce
-
  20.08.01 14:14 Vélemény

A tüntetés főszervezője a Mércének elmondta, hogy pár éve hasonló körülmények között zárt be a sürgősségi osztály, és azóta se nyílt újra.