Sümeg megújult műemlékekkel, gazdag kiállításokkal

Vaol
-
 20.07.26 07:00Utazás

A város Veszprém megyében, a Sümegi járásban található, a település eredetileg Szent István király korától az 1950-es megyerendezésig Zala vármegyéhez tartozott. A város számos történelmi emlékkel és műemlékkel büszkélkedhet, a legismertebbek a sümegi vár, a püspöki palota, Kisfaludy Sándor szülőháza és az őskori kovakőbánya.

3 kapcsolódó hír

Sümeg megújult műemlékekkel, gazdag kiállításokkal gyönyörködtet

LikeBalaton
-
 20.07.25 17:00Megyei

Sümeg eredetileg Szent István király korától az 1950-es megyerendezésig Zala vármegyéhez tartozott. A város számos történelmi emlékkel és műemlékkel büszkélkedhet, a legismertebbek a sümegi vár, a püspöki palota, Kisfaludy Sándor szülőháza és az őskori kovakőbánya.

Sümeg megújult műemlékekkel, gazdag kiállításokkal gyönyörködtet

Zaol
-
 20.07.25 12:00Utazás

Sümeg város Veszprém megyében, a Sümegi járásban található, a település eredetileg Szent István király korától az 1950-es megyerendezésig Zala vármegyéhez tartozott. A város számos történelmi emlékkel és műemlékkel büszkélkedhet, a legismertebbek a sümegi vár, a püspöki palota, Kisfaludy Sándor szülőháza és az őskori kovakőbánya.

Sümeg megújult műemlékekkel, gazdag kiállításokkal gyönyörködtet

Feol
-
 20.07.26 15:45Utazás

Sümeg város Veszprém megyében, a Sümegi járásban található, a település eredetileg Szent István király korától az 1950-es megyerendezésig Zala vármegyéhez tartozott.