Menet közben kapott stroke-ot a buszsofőr, egy rendőr mentette meg az utasokat

SzMo
-
 20.07.23 19:38Baleset-bűnügy

A rendőr civilben utazott a buszon, határozott fellépésének köszönhető, hogy nem történt tragédia.

11 kapcsolódó hír

Kis híján tragédia történt az M2-esen: rosszul lett a buszsofőr vezetés közben

ATV
-
 20.07.23 18:53Baleset-bűnügy

Vezetés közben lett rosszul a Volánbusz Balassagyarmatra tartó járatának sofőrje. A Készenléti Rendőrség egyik munkatársa civilben a járművön utazott, az ő határozott fellépésének köszönhető, hogy nem történt tragédia – írja a Police.hu.

Vezetés közben lett rosszul egy zsúfolt busz sofőrje

Life
-
 20.07.24 08:06Baleset-bűnügy

Vezetés közben lett rosszul egy zsúfolt busz sofőrje

Vezetés közben rosszul lett egy utasokkal teli busz sofőrje az M1-esen – Így sikerült megállítani a járművet

Blikk
-
 20.07.23 20:21Baleset-bűnügy

Vezetés közben lett rosszul a Volánbusz Balassagyarmatra tartó járatának sofőrje. Civilben a járművön utazott a Készenléti Rendőrség (KR) munkatársa, az ő határozott fellépésének köszönhető, hogy nem történt tragédia.

Dráma az M1-esen, menet közben rosszul lett az utasokkal teli busz vezetője

Infostart
-
 20.07.24 07:21Baleset-bűnügy

A Volánbusz Balassagyarmatra tartó járatán utazott a Készenléti Rendőrség munkatársa, az ő határozott fellépésének köszönhető, hogy nem történt tragédia.

Rosszul lett a Volánbusz sofőrje, egy rendőr mentette meg a helyzetet

HVG
-
 20.07.23 18:08Baleset-bűnügy

A Budapestről Balassagyarmatra tartó járaton kapott valószínűleg stroke-ot a sofőr, a buszon utazó rendőr vette észre, hogy baj van.

Életeket mentett a gyarmati buszjáraton utazó rendőr

Nool
-
 20.07.23 19:15Baleset-bűnügy

Vezetés közben lett rosszul a Volánbusz Balassagyarmatra tartó járatának sofőrje. Civilben a járművön utazott a Készenléti Rendőrség (KR) munkatársa.

Vezetés közben lett rosszul a buszsofőr, egy szolgálaton kívüli rendőr menetette meg a busznyi ember életét

Vezetés közben lett rosszul a Volánbusz Balassagyarmatra tartó járatának sofőrje. Civilben a járművön utazott a Készenléti Rendőrség munkatársa, határozott fellépésének köszönhető, hogy nem történt tragédia. A Váci úton leállította a buszvezetőt, ezzel több ember életét is megmentette a szabadnapos rendőr. Július 1-én 24 órás, külgazdasági…

Buszsofőrt, utasokat mentett

Police
-
 20.07.23 16:04Baleset-bűnügy

Buszsofőrt, utasokat mentett Zsaru Magazin2020. 07. 23., cs - 16:04 Vezetés közben lett rosszul a Volánbusz Balassagyarmatra tartó járatának sofőrje. Civilben a járművön utazott a Készenléti Rendőrség (KR) munkatársa.

Dráma a 2-es főúton: agyvérzést kapott az utasokkal teli busz sofőrje

Indirekt
-
 20.07.24 11:00Baleset-bűnügy

A Volánbusz Balassagyarmatra tartó járatán utazott a Készenléti Rendőrség munkatársa, neki köszönhető, hogy nem történt tragédia. Varga-Csikász Bese törzsőrmester Újpest-Városkapunál szállt fel a járatra. A busznak a Váci útról az M2-es autóútra kellett volna letérnie, csakhogy a sofőr nem kanyarodott le. A sofőr elismerte, hogy eltévedt,…

Nem csak a sofőrt, az utasokat is megmentette egy rendőr a Volánbuszon

A sofőr rosszul lett, a hazafelé tartó rendőr pedig időben kapcsolt. Vezetés közben lett rosszul a Balassagyarmatra tartó busz sofőrje – írja a police.hu. A járat még rendben elindult Újpest-Városkaputól, viszont a Váci úton nem tért le az M2-es útra, ez pedig feltűnt az utasoknak. A buszon utazó készenléti rendőr figyelmeztette a nyugdíjas sofőrt,

Buszsofőrt, Utasokat Mentett: Isteni szerencsének köszönhető, hogy nem történt baleset

RTL Klub
-
 20.07.24 15:54Baleset-bűnügy

Vezetés közben lett rosszul a Volánbusz Balassagyarmatra tartó járatának sofőrje. Civilben a járművön utazott a Készenléti Rendőrség munkatársa, határozott fellépésének köszönhető, hogy nem történt tragédia.