Akárki a Dóm téren

szinhaz.hu
-
 20.07.23 13:03Kultúra

A Szegedi Szabadtéri Játékok egyik legkülönlegesebb darabja, az Akárki című színjáték főszerepeiben két Kossuth-díjas művészt, Zsótér Sándort és Hegedűs D. Gézát láthatja a közönség július 24-én a Dóm téren.

4 kapcsolódó hír

Nem való akárkinek az Akárki – Szegedi Szabadtéri Játékok

Corn & Soda
-
 20.07.24 12:05Kultúra

Ma este, azaz július 24-én, 9 órakor az Akárki című darabbal nyitják meg a Szegedi Szabadtéri Játékok fő helyszínét, a Dóm teret. A tegnap esti főpróbán minden flottul ment így most a kritikánkat olvashatjátok....

Épül a a Dóm téri Szabadtéri színpad

port.hu
-
 20.07.23 11:30Kultúra

Megkezdődött a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri játszóhelyének építése. A fesztivál ikonikus helyszínének számító téren elsőként július 24-én, az AKÁRKI című színjátékot láthatják a nézők.

Vígjátékkal folytatódik a Nagyerdei Szabadtéri Játékok

Dehir
-
 20.07.24 10:37Megyei

Debrecen - Könnyed nyár esti kikapcsolódást kínál a Nagyerdei Szabadtéri Játékok ma esti előadása. Az Orlai Produkciós Iroda Hogy szeret a másik című darabját láthatja a közönség.

Misztériumjáték csupasz téren

Tiszatáj
-
 20.07.23 22:40Blog

Akárki A Szegedi Szabadtéri Játékokat annak idején a salzburgi fesztivál mintájára találták ki. Az ottani Dóm előtt minden évben visszatérő darab az Akárki című misztériumjáték. Ez még soha nem ment Szegeden. Idén viszont a koronavírus miatt csonka évadban ebből tartanak előadást. Bemutató pénteken, de csütörtökön már…