A Budapesti Iskola Intézet kezeli Heller Ágnes hagyatékát

Ez a lényeg
-
  20.07.21 12:57 Vélemény

Heller Ágnes és Fehér Ferenc hagyatékát egy új budapesti kutatóintézet kezeli majd - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

6 kapcsolódó hír

Karácsony Gergelyt hatalmas megtiszteltetés érte

ATV
-
  20.07.21 14:26 Belföld

A főpolgármester egy posztban köszönte meg, hogy Heller Ágnes örökösei a Fővárosra bízták a filozófus hagyatékát, amit egy új iskola, a Budapesti Iskola Intézet fog kezelni.

Karácsony örül a Heller-Fehér hagyatéknak 

24.hu
-
  20.07.21 15:09 Belföld

Rövidesen megalakulhat a Budapesti Iskola Intézet.

Új kutatóintézetet alapít a főváros, ahol Heller Ágnes és Fehér Ferenc hagyatékát is gondozzák

444.hu
-
  20.07.21 15:31 Tudomány

A Budapesti Iskola Intézet először a filozófus házaspár életművét dolgozza fel, és Karácsonyék szándéka szerint a progresszív gondolkodás otthona lesz.

Budapest kezeli Heller Ágnes hagyatékát

Pesti Hírlap
-
  20.07.21 12:33 Belföld

Új intézmény, a Budapesti Iskola Intézet gondozhatja a jövőben Heller Ágnes és Fehér Ferenc hagyatékát – közölte a Főpolgármesteri Hivatal kedden. A közlemény szerint az intézet alapításának első lépése Heller Ágnes és Fehér Ferenc hagyatékának Magyarországra hozatala. A hagyatékot az örökösök, Hermann Zsuzsa és Fehér György helyezte…

Budapest gondozhatja Heller Ágnes és Fehér Ferenc hagyatékát

Index
-
  20.07.21 12:23 Belföld

Rövidesen megalakulhat a Budapesti Iskola Intézet, melynek első lépése a világhírű filozófus pár hagyatékának Magyarországra hozatala.

Ez igen! Karácsony Gergelyt most tényleg hatalmas megtiszteltetés érte

HírHugó
-
  20.07.21 18:33 Vélemény

A főpolgármester egy posztban köszönte meg, hogy Heller Ágnes örökösei a Fővárosra bízták a filozófus hagyatékát, amit egy új iskola, a Budapesti Iskola Intézet fog kezelni. “A célunk, hogy leendő iskola nemcsak az említett filozófusok hagyatékával foglalkozik majd, hanem a későbbiekben egy progresszív gondolkodású,…