20 milliós váltságdíjért raboltak el egy zuglói férfit

Ez a lényeg
-
  20.07.16 10:36 Baleset-bűnügy

Húszmillió forint váltságdíjat követeltek elrablói egy zugló férfitől, akit csaknem két napon át kínoztak, több csontját is eltörték.

18 kapcsolódó hír

Húszmilliós váltságdíj. Elraboltak egy férfit Budapesten

Az Üzlet
-
  20.07.15 13:31 Baleset-bűnügy

Húszmillió forint váltságdíjat követeltek elrablói egy budapesti férfitől, akit csaknem két napon át kínoztak, több csontját is eltörték.

Húszmilliós váltságdíjért raboltak el egy férfit

Lokál
-
  20.07.15 12:34 Baleset-bűnügy

Húszmillió forint váltságdíjat követeltek elrablói egy budapesti férfitől, akit csaknem két napon át kínoztak, több csontját is eltörték.

Brutális emberrablás történt Budapesten

24.hu
-
  20.07.15 12:56 Baleset-bűnügy

Ezután először 5 millió, majd 20 millió forintot követeltek tőle váltságdíjként.

Elraboltak egy budapesti férfit, két napig kínozták, több csontját eltörték

444.hu
-
  20.07.15 12:43 Baleset-bűnügy

Brutális emberrablás történt Zuglóban. A férfiért 20 millió forint váltságdíjat követeltek, nagyon csúnyán összeverték, végül kirakták egy felüljáró alatt.

20 milliós váltságdíjat kértek egy Budapesten elrabolt férfiért: két napon át embertelenül kínozták az áldozatukat, szilánk…

Blikk
-
  20.07.15 12:57 Baleset-bűnügy

Húszmillió forint váltságdíjat követeltek elrablói egy budapesti férfitől, akit csaknem két napon át kínoztak, több csontját is eltörték – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának vezetője szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.

Váltságdíj, szilánkosra tört arccsont, brutális emberrablás Zuglóban

Infostart
-
  20.07.15 13:14 Baleset-bűnügy

Húszmillió forint váltságdíjat követeltek elrablói egy budapesti férfitől, akit csaknem két napon át kínoztak, több csontját is eltörték.

Elrabolták és több csontját is eltörték

RTL Klub
-
  20.07.15 18:00 Baleset-bűnügy

Elrabolták, eltörték a lábát és egy garázsban tartottak fogva egy férfit a fővárosban. Támadói 20 millió forintot követeltek tőle, ezért többször meg is verték. A kulcs- és az arccsontját is eltörték, majd elengedték. Hogy pontosan miért kellett volna fizetnie elrablóinak, azt egyelőre a rendőrök sem tudják. Három embert fogtak el az ügyben, negyed

Húszmilliós váltságdíjért raboltak el egy férfit

hirado.hu
-
  20.07.15 12:32 Baleset-bűnügy

Az emberrablás hátterében egy eltűnt autó állhat.

Véletlenül jöttek rá a rendőrök egy zuglói emberrablásra

Esti újság
-
  20.07.16 00:00 Baleset-bűnügy

Húszmillió forint váltságdíjat követeltek elrablói egy budapesti férfitől, akit csaknem két napon át kínoztak, több csontját is eltörték egy eltűnt autó miatt. Az emberrablók közül párat még keresnek a nyomozók. Hasonló esetre több mint három évtizede nem volt példa Budapesten. Úgy tűnik a koronavírus miatti pénztelenség már az éjszakai élet…

Elraboltak, két napon át kínoztak egy férfit Budapesten

röviden.hu
-
  20.07.15 16:01 Baleset-bűnügy

Folyamatosan verték, eltörték a kulcscsontját, szilánkosra törték az arccsontját – a ’90-es évek óta nem volt ilyen brutális emberrablás itthon.

Emberrablás Budapesten: 2 napig kínozták a férfit a mélygarázsban

20 millió forint váltságdíjat követeltek elrablói egy budapesti férfitől, akit csaknem két napon át kínoztak, több csontját is eltörték. Július 6-án egy férfit, hat férfi rabolta el, közülük négyet már elfogtak a rendőrök. Az emberrablás hátterében egy eltűnt autó állhat. A nyomozók éppen az eltűnt Ford Mustang miatt mentek ki július 7-én a később

Két napon át kínozták elrablói a zuglói férfit

ma.hu
-
  20.07.15 14:11 Baleset-bűnügy

Húszmillió forint váltságdíjat követeltek elrablói egy zuglói férfitől, akit csaknem két napon át kínoztak, több csontját is eltörték.

Két napon át kínozták elrablói egy zuglói férfit, több csontját is eltörték

Népszava
-
  20.07.15 13:44 Baleset-bűnügy

A rendőrség szerint utoljára a kilencvenes években történt ilyen brutális emberrablás Magyarországon, hat embert gyanúsítanak az ügyben.

Húszmillió forint váltságdíjat kértek a zuglói emberrablók

Magyar Nemzet
-
  20.07.15 13:20 Baleset-bűnügy

Véletlenül, egy lopott autó keresése közben lepleztek le egy emberrablást a budapesti rendőrök.

Borzalom: Több napon át kínozták az elrabolt férfit, szilánkosra törték az arccsontját

Parameter
-
  20.07.15 13:12 Határtalan

Balotai Attila elmondta: a sértetett július 6-án hat férfi rabolta el, közülük négyet már elfogtak a rendőrök. Az emberrablás hátterében egy eltűnt autó állhat. A nyomozók éppen az eltűnt Ford Mustang miatt mentek ki július 7-én a sértett zuglói lakására. Azt látták, hogy a rossz állapotban lévő férfit barátai támogatják le a lépcsőn. Azt állítottá

A ’90-es évek óta nem volt ilyen brutális emberrablás itthon

Magyar Hang
-
  20.07.15 13:01 Baleset-bűnügy

Húszmillió forint váltságdíjat követeltek elrablói egy budapesti férfitől, akit csaknem két napon át kínoztak, több csontját is eltörték.

Négyen elraboltak, megvertek és napokig fogva tartottak egy férfit Budapesten

Index
-
  20.07.15 13:00 Baleset-bűnügy

Azzal fenyegették az áldozatot, hogy amennyiben nem szerez 20 millió forintot, akkor elássák, és a családján is bosszút állnak.