A pátyi boncmester fia beszélt apja tetteiről: tragédia és hitel áll a háttérben

ATV
-
  20.07.13 06:26 Baleset-bűnügy

A halottszállító férfi otthona kertjében tárolta a testrészeket, ezzel egy kis plusz pénzhez juthatott. A krematórium helyett haza vitte az emberi maradványokat.

4 kapcsolódó hír

Így bukott le a pátyi boncmester

Propeller
-
  20.07.14 08:17 Baleset-bűnügy

Részben beismerő vallomást tett R. Dénes, a kertjében emberi maradványokat tároló egykori boncmester azonban tagadja, hogy kereskedett volna a szövetekkel. A férfi egészségügyi intézményeknél lé­vő, vizsgálatokra kimetszett em­beri szövetdarabok elszállításáról és megsemmisítéséről akart gondoskodni, ám rossz anyagi helyzete…

Kiderült, mi vezetett a pátyi boncmester lebukásához

Infostart
-
  20.07.14 16:23 Baleset-bűnügy

Részben beismerő vallomást tett R. Dénes, a kertjében emberi maradványokat tároló egykori boncmester azonban tagadja, hogy kereskedett volna a szövetekkel.

Autóeladás után dobták fel a pátyi boncmestert

BorsOnline
-
  20.07.14 03:15 Baleset-bűnügy

Részben beismerő vallomást tett R. Dénes, a kertjében emberi maradványokat tároló egykori boncmester azonban tagadja, hogy kereskedett volna a szövetekkel. A Bors utolérte a férfi ügyvédjét.

“A pátyi boncmester tette mindössze csalási elemeket tartalmaz” – ezt állítja a férfi ügyvédje

Részben beismerő vallomást tett R. Dénes, a kertjében emberi maradványokat tároló egykori boncmester azt azonban tagadja, hogy kereskedett volna a szövetekkel. Egy anyagilag és erkölcsileg tönkrement emberről van szó, ezt állítja ügyvédje a pátyi boncmesterről. Magyar György ingyen vállalta a férfi védelmét, szerinte az emberi…