Nem tudott elszámolni a több százezer forintnyi osztálypénzzel

Infostart
-
 20.07.13 19:08Baleset-bűnügy

A Debreceni Járási Ügyészség minősített sikkasztás bűntette miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki az összegyűlt pénzt saját célra fordította.

6 kapcsolódó hír

Ön nyert! 107 ezerrel verte át a Lenti férfit a sitten ülő rab

Az ügyben a napokban a Lenti Járási Ügyészség csalás vétsége miatt emelt vádat.

Megdézsmálhatta az osztálypénzt egy szülő Debrecenben

Haon
-
 20.07.13 11:38Baleset-bűnügy

A Debreceni Járási Ügyészség minősített sikkasztás bűntette miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki az összegyűlt pénzt saját célra fordította.

Letéti számláról sikkasztott az ügyvéd közel 10 millió forintot

Feol
-
 20.07.13 14:30Baleset-bűnügy

A Székesfehérvári Járási Ügyészség vádat emelt egy ügyvéddel szemben, aki a letéti számlájáról sikkasztott közel 10 millió forintot.

Két taxival akarták a bevándorlókat Ausztriába szállítani

A Bajai Járási Ügyészség minősített embercsempészés bűntette vádat emelt egy budapesti férfi és nő ellen, akik 2020. január 8-án a szerb-magyar határt illegálisan átlépő tíz

Párját és annak kisfiát is megverte, elítélhetik

Szoljon
-
 20.07.13 07:00Baleset-bűnügy

A Karcagi Járási Ügyészség vádat emelt egy kisújszállási férfi ellen, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt.

Vonattal ütközött, túlélte, most várja az ítéletet

Hiros
-
 20.07.12 11:44Baleset-bűnügy

A Kecskeméti Járási Ügyészség közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség miatt vádat emelt egy kiskunfélegyházi férfi ellen, aki 2019. október 24-én Kiskunfélegyháza lakott területén kívül egy bekötőúton figyelmetlenül hajtott rá egy biztosítatlan vasúti átjáróra, ami miatt a Tiszaalpár felől érkező vonat nekiütközött a vádlott a