Szigorít Ausztria, csütörtöktől kevesebb repülőjáratot fogad

Kitekintő
-
  20.07.14 19:28 Külföld

Ausztria a koronavírus-járvány miatt 18 országból nem fogad repülőgépeket csütörtöktől - jelentette be kedden Rudolf Anschober egészségügyi miniszter. A nyugat-balkáni országokból közúton érkezők csak negatív koronavírusteszttel léphetnek be Ausztriába, vagy vállalniuk kell a két hét karanténkötelezettséget.

7 kapcsolódó hír

Zúdul most is a métely: Bécsben egyre jobban aggódnak a vírus miatt

Napi
-
  20.07.13 23:16 Belföld

Minden erővel meg kell akadályozni a koronavírus további terjedését Ausztriában az egészségügyi miniszter szerint. Az Egyesült Államokban épp az egyetemi ügyek miatt van veszekedés vírúsfronton, a britek szerint sikerült kontrollálni a helyzetet, Törökországban továbbra is magas a megbetegedések száma.

"Meg kell akadályozni a vírus további terjedését"

HáziPatika
-
  20.07.14 13:38 Egészség

Minden erővel meg kell akadályozni a koronavírus további terjedését Ausztriában - jelentette ki Rudolf Anschober egészségügyi miniszter. A tárcavezető szeint a világjárvány még nem érte el a tetőpontját.

Minden erővel meg kell akadályozni a vírus további terjedését Ausztriában

hirado.hu
-
  20.07.13 19:48 Külföld

A tesztet a későbbiekben azok számára is hozzáférhetővé teszik, akiknek nincsenek tüneteik.

Ausztria 18 országból nem fogad repülőket csütörtöktől

Turizmus.com
-
  20.07.14 18:49 Utazás

A koronavírus-járvány miatt tizennyolcra bővül azoknak az országoknak a listája, ahonnan nem lehet repülőgéppel Ausztriába utazni – jelentette be Rudolf Anschober egészségügyi miniszter.

Osztrák egészségügyi miniszter: minden erővel meg kell akadályozni a vírus további terjedését

Minden erővel meg kell akadályozni a koronavírus további terjedését Ausztriában – jelentette ki Rudolf Anschober egészségügyi miniszter hétfőn Bécsben. A tárcavezető ugyanakkor úgy vélekedett, hogy a világjárvány még nem érte el a tetőpontját. Anschober egyben arra hívta fel az emberek figyelmét, hogy otthon és a nyaralás során is…

Osztrák egészségügyi miniszter: minden erővel meg kell akadályozni a vírus további terjedését

Promenad
-
  20.07.13 20:47 Színes

Minden erővel meg kell akadályozni a koronavírus további terjedését Ausztriában - jelentette ki Rudolf Anschober egészségügyi miniszter hétfőn Bécsben. A tárcavezető ugyanakkor úgy vélekedett, hogy a világjárvány még nem érte el a tetőpontját.

Osztrák egészségügyi miniszter: minden erővel meg kell akadályozni a vírus további terjedését

Dehir
-
  20.07.13 18:59 Megyei

Bécs - Minden erővel meg kell akadályozni a koronavírus további terjedését Ausztriában - jelentette ki Rudolf Anschober egészségügyi miniszter hétfőn Bécsben. A tárcavezető ugyanakkor úgy vélekedett, hogy a világjárvány még nem érte el a tetőpontját.