Merkely Béla: szeptemberben jöhet Magyarországon a koronavírus második hulláma

SzMo
-
 20.07.13 19:23Belföld

A rektor szerint az ősszel jövő változásokkal sok minden más lesz, ez hozhatja magával újra a betegséget.

16 kapcsolódó hír

Merkely Béla: Szeptemberben sok minden megváltozik, ezek a változások hozhatják magukkal a második hullámot

ATV
-
 20.07.13 16:02Belföld

A Semmelweis Egyetem rektora az ATV Híradójának azt mondta: egyelőre inkább a belföldi nyaralást javasolja mindenkinek, mert hiába kapott például Horvátország zöld besorolást, ez a lista valószínűleg folyamatosan változni fog, ahogyan a vírushelyzet is folyamatosan változik a szomszédos országokban.

Így juthatsz haza külföldről a szigorítás után

NLC
-
 20.07.14 06:34Utazás

Szerdától szigorítják a beutazási szabályokat a koronavírus-járvány miatt, zöld, sárga és piros kategóriába sorolják az államokat. A magyaroknak is kötelező lesz a karantén, ha fertőzött országból érkeznek, és lesznek olyan külföldiek, akik be sem tehetik a lábukat az országba. A szabályok elég összetettek, kisokosban mutatjuk a lényeget.

Merkely szerint kár még a horvát nyaralást tervezni

Napi.hu
-
 20.07.13 20:22Külföld

A Semmelweis Egyetem rektora azt mondta, egyelőre inkább a belföldi nyaralást javasolja, mert hiába kapott például Horvátország zöld besorolást, ez a lista folyamatosan változni fog.

Merkely szeptemberre várja a második hullámot

24.hu
-
 20.07.13 19:09Belföld

A Semmelweis Egyetem rektora belföldi nyaralást javasol mindenkinek.

Nesze neked, horvátországi nyaralás: könnyen elveszhet a zöld besorolás!

Portfolio
-
 20.07.13 19:30Gazdaság

Hiába kapott Horvátország zöld besorolást Magyarországtól, az országlista valószínűleg folyamatosan változni fog, ahogy a vírushelyzet is változik a szomszédos országokban – figyelmeztetett az ATV Híradójában Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora. Szerinte szeptemberben jöhet a második hullám.

Koronavírus: ez alapján sorolják be az országokat

HáziPatika
-
 20.07.14 15:45Egészség

Ma éjféltől ellenőrzik a Magyarországra belépőket, és hogy kire milyen szabály vonatkozik, az dönti el, honnan érkezik. Eddig azonban arról nem esett szó, milyen szempontokat mérlegelnek az államok piros-sárga-zöld kategorizálásánál.

Merkely Béla: ekkor jöhet a második hullám

Propeller
-
 20.07.13 23:00Belföld

Az ATV Híradójának nyilatkozott Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora. Merkely elmondta, jelenleg a négy nagy orvosi egyetem és a Nemzeti Népegészségügyi Központ laborja tudja elvégezni a legtöbb PCR-tesztet, de az állam csak augusztus 1-ig vállalja a tesztek költségét, utána a beutazóknak ezt maguknak kell fizetniük. Azt…

Merkely Béla: gyorsan megváltozhat Horvátország zöld besorolása

Infostart
-
 20.07.13 18:10Belföld

A Semmelweis Egyetem rektora azt mondta, egyelőre inkább a belföldi nyaralást javasolja, mert hiába kapott például Horvátország zöld besorolást, ez a lista folyamatosan változni fog.

Ezért javasol Merkely belföldi nyaralást – Az önköltséges koronavírustesztről is beszélt

Blikk
-
 20.07.13 18:14Belföld

Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora idén a belföldi nyaralást javasolja mindenkinek. Közölte azt is, hogy augusztus elsejétől csak önköltséges formában lehet majd PCR-típusú koronavírustesztet végeztetni Magyarországon.

Merkely: Folyamatosan változni fog a zöld-sárga-piros besorolás

HVG
-
 20.07.13 21:05Belföld

A Semmelweis Egyetem rektora szerint érdemes Magyarországon nyaralni, mert külföldön nem tudhatjuk, hogy biztonságban leszünk-e.

Merkely Béla: szeptembertől jöhet a második hullám

Magyar Narancs
-
 20.07.13 19:40Vélemény

A Semmelweis rektora szerint ha el akarjuk kerülni a karantént és a tesztelési költségeket, inkább belföldön nyaraljunk.

Legalább 30-an biztosan elkapták a koronavírus-fertőzést Mezőkövesden

Borsod24
-
 20.07.14 11:03Megyei

Közülük jelenleg két beteget ápolnak a megyei kórházban. A Nemzeti Népegészségügyi Központ tájékoztatása szerint az elvégzett PCR vizsgálatok 30 főnél igazoltak koronavírus-fertőzést. A járványügyi hatóság eddig 253 szoros kontaktot derített fel, és az Országos Mentőszolgálat 168 főnél vett légúti mintát. Jelenleg két fertőzött személyt…

A SOTE rektora szerint póruljárhatnak a Horvátországban nyaralók

Pesti Hírlap
-
 20.07.13 18:50Belföld

Merkely Béla szeptemberre várja a járvány második hullámát. A Semmelweis Egyetem rektora az ATV Híradójának azt mondta: inkább a belföldi nyaralást javasolja mindenkinek, mert hiába kapott például Horvátország zöld besorolást, ez a lista valószínűleg folyamatosan változni fog, ahogyan a vírushelyzet is folyamatosan változik a…

Merkely Béla: Szeptember után jöhet a második hullám

Index
-
 20.07.13 18:10Belföld

A Semmelweis rektora szerint hiába kapott zöld utat Horvátország, inkább belföldön nyaraljunk.

Merkely: ekkor érkezhet a járvány második hulláma

Debreceni Nap
-
 20.07.13 21:07Belföld

Az ATV Híradójának nyilatkozott Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora. Merkely elmondta, jelenleg a négy nagy orvosi egyetem és a Nemzeti Népegészségügyi Központ laborja tudja elvégezni a legtöbb PCR-tesztet, de az állam csak augusztus 1-ig vállalja a tesztek költségét, utána a beutazóknak ezt maguknak kell fizetniük. Azt…

ZÖLD ???? SÁRGA ???? VÖRÖS ❤️ Így utazhatunk ezen a nyáron

Cartour
-
 20.07.13 05:30Utazás

A kormányzat megakadályozná azt, hogy behurcolják külföldről  a koronavírust, ezért  járvány terjedésének megakadályozása érdekében zöld sárga és piros jelzésű kategóriákba csoportosították a világ országait veszélyességi fokozatuk alapján.